• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Starsza koleżanka z pracy

Mężczyzna

GentalmanAnalny

Nowicjusz
Poznałem ją dosyć szybko po rozpoczęciu nowej pracy. Pracuje na innej hali ale toaleta jest wspólna więc często ją widywałem. Przykuła moją uwage, mimo że jest starsza o ponad 10 lat wydała mi się bardzo atrakcyjna. Brunetka o pełnych,ciemnych oczach,zgrabnej figurze,piersi które idealnie zmieściłyby mi się w dłoniach,nieco niższa ode mnie z pozytywną energią która było czuć od niej z każdej strony. Niedługo i na mnie została ona skierowana. Sama mnie zaczepiła w ramach „integracji” z resztą firmy ale szybko wyszło że bardzo lubimy z sobą rozmawiać,zaczęło się od żartów ( w tym kilka erotycznych) i nim się obejrzeliśmy gadaliśmy z sobą codziennie w pracy. Z czasem zacząłem widzieć w jej oczach pożadanie które mnie przyciągało do niej jak magnes. Zaczęliśmy rozmawiać coraz częściej na boku z dala od reszty pracowników, oczywiście byliśmy w pracy więc żaden kontakt fizyczny nie wchodził w gre. Raz czy dwa dotknęła mojego ramienia w trakcie rozmowy ale szybko zabierała dłoń jakby nagle się zapomniała.
Pewnego dnia przyszła do pracy i zachowywała się troche inaczej. Nie powiedziała radosnego „Cześć” jak zwykle, jak przechodziłem udawała że mnie nie widzi chociaż widziałem kątem oka że zerka na mnie. W końcu spotkałem ją pod toaletą i spytałem czy coś się stało na co ona „ Nie mogę ci powiedzieć”. Domyślałem się już o co chodzi więc postanowiłem zaryzykować.
Na koniec pracy poprosiłem ją o pomoc i poczekałem aż wszyscy wyjdą. Wybrałem miejsce gdzie nie złapie żadna kamera i wykonałem ruch. W pewnym momencie złapałem ją za ręke, przyciągnąłem do siebie kładąc ręce na jej biodrach, spojrzałem jej w oczy i styknąłem się z nią czołem i spojrzałem jej dłuższą chwile w oczy. Słyszałem tylko jak po cichutku szepcze jakby sama do siebie „ Nie możemy, tak nie wolno, nie powinniśmy”. Jednak kiedy zacząłem delikatnie przysuwać usta do jej nagle chwyciła mnie za kark i przyciągnęła . Dała się ponieść pożadaniu i to absolutnie, co czułem w dotyku jej ust, ruchach języka kiedy oplatał się wokół mojego oraz jej dłoniach które nie chciały puścić mojego karku. Świadomość że jest starsza jeszcze bardziej mnie nakręcało. Fala gorąca jaką wtedy poczułem jest nie do zapomnienia o erekcji nie wspominając. Nie wiem ile to trwało ale jak w końcu uwolniliśmy nasze usta oboje byliśmy czerwoni na twarzy i żadne nie mogło słowa wydusić.

Ps.: Pierwsze opowiadanie od lat,prosze o wyrozumiałość 😊

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
Te kilka zdań to raczej fantazja erotyczna, a nie opowiadanie. Poza tym wolałbym, abyś pisał zgodnie z zasadami języka polskiego, bo tego dialektu nie bardzo łapię.