Witam co sądzicie o dyskretnym sprzątaniu za pieniądze i oddania się osobie która wam płaci.
A chciałabyś spróbować?Witam co sądzicie o dyskretnym sprzątaniu za pieniądze i oddania się osobie która wam płaci.
Ale że sama miałabyś świadczyć takie usługi, czy zatrudnić sprzątającego mężczyznę, który by robił to nago?chyba się na to skuszę. Nie wiem co o tym myślicie?
Myślałam o sobie by świadczyć takie właśnie usługi. Zaintrygowało mnie to mocnoAle że sama miałabyś świadczyć takie usługi, czy zatrudnić sprzątającego mężczyznę, który by robił to nago?
Hmmm... w sumie to nie myślałem w taki sposób o osobach sprzątających mieszkania albo np. biura.Zaintrygowało mnie to mocno
Poniekąd bardzo ciekawy temat.Hmmm... w sumie to nie myślałem w taki sposób o osobach sprzątających mieszkania albo np. biura.
Jedyne, o czym pomyślałem w sposób może nieco zbliżony do tematu, to taki, że co by było, gdybym na basenie w szatni brał prysznic nago, a tu nagle wchodzi sprzątaczka, która widzi mnie w całej okazałości. I co by wtedy pomyślała - czy byłaby zmieszana, czy może też po części ten widok by się jej spodobał. Na pewno sam z siebie nie mówiłbym wtedy do niej nic o erotycznym charakterze, ale gdyby ona mi powiedziała coś w tym kierunku, to może bym coś filuternie odpowiedział.
A Ty jak myślisz, jak byś zareagowała, gdybyś pracowała jako sprzątaczka na basenie, i podczas sprzątania męskiej szatni byś napotkała gołego klienta biorącego prysznic lub wychodzącego właśnie spod prysznica? Co byś wtedy pomyślała, i co czuła?ciekawy temat.
Nie miał bym nic przeciwkoWitam co sądzicie o dyskretnym sprzątaniu za pieniądze i oddania się osobie która wam płaci.
Nie tylko mieszkanie bym mógł sprzątaćNapewno zrobiłoby mi się bardzo miło. Znając mnie i moje życie to doszłoby do czegoś więcej
A co jeszczeNie tylko mieszkanie bym mógł sprzątać
Garaż lub piwnicę hihi żartujeA co jeszcze
Co znaczy im do czysta a co myślicie o lizaniu dupci po wyjściu z toalety oczywiścieGaraż lub piwnicę hihi żartuje
Języczkiem jej, a może nawet im... Do czysta
Madziula,nie przesadzaj.Co znaczy im do czysta a co myślicie o lizaniu dupci po wyjściu z toalety oczywiście
Dupci to nie, ale cipkę po sikaniu jak najbardziejCo znaczy im do czysta a co myślicie o lizaniu dupci po wyjściu z toalety oczywiście
Ja jak najbardziej jestem za taki sprzątaniemWitam co sądzicie o dyskretnym sprzątaniu za pieniądze i oddania się osobie która wam płaci.