• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Spotanie po latach

Mężczyzna

donmatheodon

Cichy Podglądacz
Zacznę może tak , a więc pewnego wieczoru zaczepiłem moja stara koleżankę. 3 tyg pozniej umówiłem się z nią na spotkanie w jej domu ;) po ciężkiej podróży zaczęliśmy gadać, zrobiła mi pyszny obiadek , do tego zaczęliśmy pić alko i weszliśmy na dobry tor ;) Wcześniej przez wiadomości gadaliśmy o różnych zboczeniach , więc poszedłem do łazienki żeby ogarnąć mojego, łykać co trzeba i się bawić cała noc. Wyszedłem z łazienki a ona stała w mega seksownej czarnej spódniczce, czarne rajstopy i jej mega psychodeliczny wzrok. ZacElismy się powoli całować, rozbierać powiedziałem że najpierw zajmę się ją. Zacząłem całować ja po szyji , piersiach dotykając całego ciała, brzuchu aż doszedłem do majteczek. Ściągnąłem je zębami, rzuciłem ją na łóżko i zacząłem całować jej piękne stópki idąc powoli w górę;) wyczułem jej specyficzny podniecający zapach lizac cipeczke i powoli wkładając paluszki do środka.Slyszalem jej sapanie i jak mówi nie przestawaj , aż w końcu doszła. Wzięła mnie do góry, zacEkismy się całować i ona w końcu zaczęła się bawić moim fiatem. Miała do tego taki dar wewnętrzny ze wiedziała jak to robić, robiła to ręką, obiegała ustami plując na niego żeby był ciage wilgotny i robila to w idealnym tempie ;p długo to nie trwało bo byłem mega podjarany aż doszedłem w jej ustach ,ona to wypluła na cycuszki i mojego fiuta ręką skierowała do swojej cipeczki ;) zaczęliśmy się romantycznie kochać, dotykać się i mówić sobie do ucha seksowne rzeczy. Skakała po moim fiucie mając głowę odchylona do tyłu, ja lapalem ja za dupcie próbowajac paluszka wsadzić tam ;l nadeszła chwilą że ze znowu byłem blisko i spytałem się jej gdzie chcesz żebym doszedł? Ja mówię że w środku najlepiej, ale w ostatniej chwili wyjąłem i doszedłem na dupcie cdn

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Zakończyłeś to coś, bo opowiadaniem tego nie można nazwać, cdn. Taka rada z mojej strony: Nie dopisuj dalszego ciągu. Szkoda twojego czasu i czasu tych, którzy dadzą się na czytanie złapać, jak ja.
Zwykle wytykając błędy wymieniam je. Tu trudno byłoby wymienić wszystkie, ponieważ cały tekst, zdanie po zdaniu, nadaje się do poprawki.

Jeżeli chcesz pisać przynajmniej w miarę poprawnie, zacznij od przejrzenia poradników pisania, których jest sporo w necie. Kieruj się wskazówkami tam zawartymi. Możliwe, że po wielu próbach napiszesz ciekawy tekst.

Powodzenia, Krystyna.X