• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Specyficzny seks 2m+k lub dwie pary

Feio

Cichy Podglądacz
Witam, chciałbym zapytać o zdanie głównie kobiety lecz wszelkie życzliwe wypowiedzi będą mile widziane. Jestem już z moją narzeczoną kilka lat, mamy dzieci, seks jest w porządku. Próbowaliśmy już wielu rzeczy takich jak oral, anal, rimming, pegging itp. i pierwsze z trzy uprawiamy z mniejszą lub większą ale jednak regularnością w obie strony. Lecz mam pewną wielką fantazje a mianowicie obecność innego mężczyzny lub pary choć w tej fantazji nie jest moim priorytetem seks z inną kobietą choć byłby mile widziany. Najbardziej kręci mnie myśl, że moja kobieta robiłaby to z innym mężczyzną i na przykład ja też bym się dołączył. Mam tu na myśli podwójną penetracje czyli jeden z nas w cipce a drugi w pupce. Żeby było ciekawiej mogłaby to być wymiana z inną parą i zrobienie czegoś takiego w obie strony. Myślę, że każda kobieta zasługuję na tak ogromną przyjemność. Wiele razy o tym fantazjujemy w łóżku lub o gangbangu i mówiłem o tym mojej partnerce. Jest to coś co mnie z jednej strony na maksa podnieca a z drugiej strony kiedy myślę o realizacji wzbudza to jakąś moją ekscytację ale jednak nerwową. Mówiłem już jej o tym, że chciałbym tego spróbować i że mnie to kręci choć jeśli chodzi realizację swingu ona mówiła, że bardziej preferowałaby wymianę partnerów i pójście do osobnych pokoi. Myślałem nawet o pójściu do klubu dla swingersów i choćby zrobienie tego we dwoje na oczach innych żeby powoli się oswoić i może pójście na coś więcej jeśli oboje będziemy mieli ochotę.

Co myślicie na ten temat? Macie takie lub podobne doświadczenia za sobą? Albo czy macie podobne fantazje i myślicie bardziej lub mniej o spróbowaniu tego?
P S
Proszę o niekomentowanie przez osoby które chcą wyrazić swoją całkowitą dezaprobatę.

Ostatnia edycja:

goadik

Seks Praktykant
Mam podobna fantazje. Mysle żeby zacząć od seksu równoległego z inna para w jakimś ciekawym hotelu. Zapewne później by się to przerodziło w wymianę.