Od zawsze podobały mi się rajty, ponczochy i zakolanówki .........a od jakiegoś czasu jeszcze doszły do tego skarpetki jak mi koleżanka wepchneła syre do gemby
Z tego co zauwazylem fetysz ze skarpetkami bardzo czesto wiaze sie z jakims dodatkowym spaczeniem ze muszą być smierdzące i głównie chodzi o wąchanie.
Masakra. Na szczescie mnie to brzydzi wiec chyba jestem normalny
Jestem ciekaw czy spotkaliscie sie z takim fetyszem u dziewczyn bo ja tak i na szczescie wyszło to u mojej przyjaciolki
na dodatek jej fetyszem jest lizanie wiec ma ksywe operacyjna Myjka 
Jako ze jestem 100% masterem to wykorzystuje nabytą wiedze przeciwko jej jednoczesnie ku jej uciesze
Nie raz widzialem na xach takie zajawki w których glowna role odgrywaja skarpetki i zastanawiam sie jak ci ludzie sie odnajdują przeciez nie ma nikt napisane na koszulce lubie to jesli tez to lubisz to zaczep mnie
u nas wyszło to przypadkiem
Masakra. Na szczescie mnie to brzydzi wiec chyba jestem normalny
Jestem ciekaw czy spotkaliscie sie z takim fetyszem u dziewczyn bo ja tak i na szczescie wyszło to u mojej przyjaciolki
Jako ze jestem 100% masterem to wykorzystuje nabytą wiedze przeciwko jej jednoczesnie ku jej uciesze
Nie raz widzialem na xach takie zajawki w których glowna role odgrywaja skarpetki i zastanawiam sie jak ci ludzie sie odnajdują przeciez nie ma nikt napisane na koszulce lubie to jesli tez to lubisz to zaczep mnie