• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Socks fetish

Mężczyzna

FetLodz

Cichy Podglądacz
Od zawsze podobały mi się rajty, ponczochy i zakolanówki .........a od jakiegoś czasu jeszcze doszły do tego skarpetki jak mi koleżanka wepchneła syre do gemby :D Z tego co zauwazylem fetysz ze skarpetkami bardzo czesto wiaze sie z jakims dodatkowym spaczeniem ze muszą być smierdzące i głównie chodzi o wąchanie.
Masakra. Na szczescie mnie to brzydzi wiec chyba jestem normalny :D

Jestem ciekaw czy spotkaliscie sie z takim fetyszem u dziewczyn bo ja tak i na szczescie wyszło to u mojej przyjaciolki :D na dodatek jej fetyszem jest lizanie wiec ma ksywe operacyjna Myjka :D
Jako ze jestem 100% masterem to wykorzystuje nabytą wiedze przeciwko jej jednoczesnie ku jej uciesze :D

Nie raz widzialem na xach takie zajawki w których glowna role odgrywaja skarpetki i zastanawiam sie jak ci ludzie sie odnajdują przeciez nie ma nikt napisane na koszulce lubie to jesli tez to lubisz to zaczep mnie :D u nas wyszło to przypadkiem

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Od zawsze podobały mi się rajty, ponczochy i zakolanówki .........
Dotąd całkowicie normalne 😁
a od jakiegoś czasu jeszcze doszły do tego skarpetki jak mi koleżanka wepchneła syre do gemby :D Z tego co zauwazylem fetysz ze skarpetkami bardzo czesto wiaze sie z jakims dodatkowym spaczeniem ze muszą być smierdzące i głównie chodzi o wąchanie.
Masakra. Na szczescie mnie to brzydzi wiec chyba jestem normalny :D
Powiedzmy, że jest to trochę specyficzne ale jak dla mnie ujdzie w normie xD
Jestem ciekaw czy spotkaliscie sie z takim fetyszem u dziewczyn bo ja tak i na szczescie wyszło to u mojej przyjaciolki :D
Dwa razy i co ciekawe raz w jedną raz w drugą stronę. Miałem koleżankę co mi kiedyś opowiadała akcję, że podczas seksu facet jej wepchnął skarpetkę do ust i odpłynęła (tak dobrze jej było, bez insynuacji proszę xD)
na dodatek jej fetyszem jest lizanie wiec ma ksywe operacyjna Myjka :D
Straszne ale trochę zabawne xD
Jako ze jestem 100% masterem to wykorzystuje nabytą wiedze przeciwko jej jednoczesnie ku jej uciesze :D
👌
Nie raz widzialem na xach takie zajawki w których glowna role odgrywaja skarpetki i zastanawiam sie jak ci ludzie sie odnajdują przeciez nie ma nikt napisane na koszulce lubie to jesli tez to lubisz to zaczep mnie :D u nas wyszło to przypadkiem
W sumie tak samo jak ze wszystkimi innymi fetyszami 🤷 Albo masz fuksa, albo kogoś w to wciągasz, albo szukasz w necie zazwyczaj kogoś o podobnych zainteresowaniach 😁

Niemniej fetysz ciekawy, fajnie, że się dopasowaliście tak 👌
A mam złotą zasadę, że każdy fetysz jest fajny dopóki kogoś nie krzywdzisz, więc bez względu na zapach skarpety... Szczęścia i przyjemności życzę 😁

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Moja była dopytywała mnie co lubie. Powiedzialem że stopy. Lizać je, wąchać. Z czasem i przy niej brałem jej skarpetke i wąchałem. Do buzi nigdy w sumje chyba nie wķladalem