• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Smoking Fetish - Polska

Mężczyzna

Tainted84BS

Cichy Podglądacz
Fetysz mało popularny i nas w kraju, chociaż wiem że są dziewczyny które nagrywają i są znane na skalę światową.

Czy są tutaj inne osoby które również to kręci?

I tak wiem, że dla większości kobieta z papierosem jest: ble, fu, popielniczka its ;)

Jeśli tak uważasz to spoko, ale są również osoby które uważają że dziewczyna z papierosem jest mega sexy.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja akurat mam żonę palaczkę więc dla mnie to standard. Zresztą ponad 20lat temu sam trochę paliłem. Teraz używam od jakiegoś czasu e papierosów i moja pani też. Ma to powiem plus. W hotelowym pokoju nie wykrywają tego ani czujki ani obsługa bo nie pozostawiają zapachu. W związku ztym palimy w łóżku przed, czasem w trakcie i po bzykaniu. Mam taki fetysz, że jak moja zaciągnie się e fajeczką to przykładam usta do jej ust i gdy wypuszcza powietrze to wciągam cały jej dymek. Tak mnie to cholernie podnieca, że momentalnie mi stoi. Podniecają mnie też mega, sceny gdzie kobieta zaciąga się ziołem w masce gazowej z bongo masturbując się przy tym. Albo takie z gatunku bdsm jak facet jest przypięty np. do łóżka, ma założoną maskę gazową z wężem a kobieta pali i wdmuchuje mu dymka niemal z każdym oddechem wypełniając maskę dymem, a przy tym robi mu dobrze ręką.

Mężczyzna

Jaworzno0

Seks Praktykant
Ja akurat mam żonę padaczkę więc dla mnie to standard. Zresztą ponad 20lat temu sam trochę paliłem. Teraz używam od jakiegoś czasu e papierosów i moja pani też. Ma to powiem plus. W hotelowym pokoju nie wykrywają tego ani czujki ani obsługa bo nie pozostawiają zapachu. W związku ztym palimy w łóżku przed, czasem w trakcie i po bzykaniu. Mam taki fetyszysta, że jak moja zaciągnie się e fajeczką to przykładam usta do jej ust i gdy wypuszcza powietrze to wciągam cały jej dymek. Tak mnie to cholernie podnieca, że momentalnie mi stoi. Podniecają mnie też mega sceny gdzie kobieta zaciąga się ziołem w masce gazowej z bongo masturbują się przy tym. Albo takie z gatunku bdsm jak facet jest przypięty np. do łóżka, ma założoną maskę gazową z wężem a kobieta pali i wdmuchuje mu dymka niemal z każdym oddechem wypełniając maskę dymem, a przy tym robi mu dobrze ręką.
Padaczkę?