• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Shower vs Grower

rastlin128

Cichy Podglądacz
Pytanie do Pań z prośbą o szczere odpowiedzi :)
Jak podchodzicie do mężczyzn którzy mają penisa tzw.
- shower czyli duży w spoczynku i prawie taki sam w wzwodzie rośnie z 10% max 20%.
- grower mały w spoczynku np. 4cm ale za to podczas erekcji rośnie kilkukrotnie np do 14-15cm.
czyli czy zwracacie na to uwagę czy raczej to nie ma dla Was znaczenia ?

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Wiedziałem, że da się mieć kompleksy z powodu wielkości członka w trakcie wzwodu. Ale nie wpadłem na to, że komuś może przemknąć przez myśl, że ma zbyt małego w stanie spoczynku.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Codziennie się czegoś uczę, nawet z kimś kiedyś rozmawiałam o tym zjawisku, ale nie wiedziałam, że to ma nazwy :p

Oczywiście, że nie zwracam uwagi na to jaki on jest przed wzwodem.
Tak sobie myślę pod tym kątem, o którym kiedyś dyskutowaliśmy na forum. Co by się zrobiło jakby można było przeżyć jeden dzień w ciele przeciwnej płci. Za mną cały czas chodzi pomysł z próbą biegania będąc mężczyzną i co się tam wtedy musi dziać w bieliźnie. Przy tej okazji sądzę, że ten Grower to genialny wynalazek. Kompaktowy kiedy trzeba, nie przeszkadza na co dzień, a na wezwanie stawia się w pożądanym rozmiarze.

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Codziennie się czegoś uczę, nawet z kimś kiedyś rozmawiałam o tym zjawisku, ale nie wiedziałam, że to ma nazwy :p

Oczywiście, że nie zwracam uwagi na to jaki on jest przed wzwodem.
Tak sobie myślę pod tym kątem, o którym kiedyś dyskutowaliśmy na forum. Co by się zrobiło jakby można było przeżyć jeden dzień w ciele przeciwnej płci. Za mną cały czas chodzi pomysł z próbą biegania będąc mężczyzną i co się tam wtedy musi dziać w bieliźnie. Przy tej okazji sądzę, że ten Grower to genialny wynalazek. Kompaktowy kiedy trzeba, nie przeszkadza na co dzień, a na wezwanie stawia się w pożądanym rozmiarze.
Co do tej bielizny - ja nie cierpię luźnej bielizny właśnie przez to "dyndanie", zwłaszcza że mam ciągle wrażenie, że mi wypadnie z bokserek. Przy bardziej dopasowanej bieliźnie w ogóle nie zwracam na to uwagi. Ale tu jeszcze może mieć wpływ, jak ktoś układa członka - u sportowców widać często, że kierują go ku górze. Dla mnie to też niekomfortowe, wolę w dół. Jak będzie potrzeba wędrówki w górę to sobie sam poradzi. ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Co do tej bielizny - ja nie cierpię luźnej bielizny właśnie przez to "dyndanie", zwłaszcza że mam ciągle wrażenie, że mi wypadnie z bokserek. Przy bardziej dopasowanej bieliźnie w ogóle nie zwracam na to uwagi. Ale tu jeszcze może mieć wpływ, jak ktoś układa członka - u sportowców widać często, że kierują go ku górze. Dla mnie to też niekomfortowe, wolę w dół. Jak będzie potrzeba wędrówki w górę to sobie sam poradzi. ;)
Wcale nie ułatwiłeś, więcej opcji mi nie pomaga :p

Ostatnia edycja: