• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sexting na wysokim poziomie

Mężczyzna

MarkyMark

Cichy Podglądacz
Cześć.

Od dawna chodzi mi fantazja co do relacji w wirtualnej przestrzeni. Tak jak w życiu prywatnym uciech mi nie brakuje, tak kręci mnie myśl poznania się z nieznajomą. W tytule napisałem dosyć ogólne stwierdzenie (wysoki poziom). Chodzi o poziom poznania się, dyskusji, języka, autentyczności. Sami wiecie o co mi chodzi. Z mojej strony proponuję naprawdę intrygującą rozmowę i w cale ona nie musi się kończyć na naszym finale... Jak będzie to OK, ale to dodatek. Mam dzisiaj dużo czasu do wieczora, także nie chodzi mi o jakimś szybkiej znajomości, tylko zabawie, wejściu w klimat lub grzecznym podziękowania sobie. Zapraszam Kobiety. Ja po 30tce, raczej oceniany przez dziewczyny w różnym w wieku, powyżej przecietnej. (lokowanie produktu). Priorytetem w takich rozmowach jest dla mnie bezpieczeństwo dwóch osób oraz gra w otwarte karty. Szkoda sobie czasem zabierać czasu.

To co? Do dzieła. Skrzynka otwarta :)