• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex ze starszym partnerem

Darreq

Nowicjusz
Genialnie. Też bardzo lubiła sex i próbowaliśmy różnych rzeczy. Niektóre dla mnie nowe, inne dla niej. Bardzo miło wspominam ten czas

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Genialnie. Też bardzo lubiła sex i próbowaliśmy różnych rzeczy. Niektóre dla mnie nowe, inne dla niej. Bardzo miło wspominam ten czas
Kapitalne!
Potrafisz ując to w słowa w formie miniatury erotycznej?
A ja ze swojej strony dorzucę odpowiednie ilustracje.

.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
ok, ja zaczynam liczyć owe dni 🙂

W wieku 16, 17 lat 20-to latka była postrzegana jako archeologiczne wykopalisko, jako muzealny okaz.
W wieku 20, 22 lata rówieśniczka była wdziana jak coś co juz wie o co chodzi, ale polotu to w tym nie było.
W tym samym wieku, kobieta 31, 35 i trochę więcej, była Boginią drapiąca szpilkami sufit. A takich nie zapomina się do końca życia!

CumOnHerFace

Nowicjusz
Kiedy miałem 25 lat spotykałem się z 37-latką i było super. Totalna perwersja i ogólnie rżnięcie non stop na zawołanie. Miałem kiedy chciałem i jak chciałem. Dla mnie to było coś nowego, bo młodsze dziewczyny mają z reguły więcej zahamowań.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png