• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex ze starszą o 10 lat

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
Witam chciałem sie podzielić dzis spełniona mija fantazja czyli sensem ze starsza kobieta ode mnie . Otorz poznaliśmy sie 16 września na jednej z grup fb kliknelem na nią ale w profilu zobaczyłem że jest mężatką i napisałem że chyba pomyliła grupy🤣. W odp dostałem tekst typu że ja umoralniam itp . Więc przeprosiłem i zaproponowałem znajomosc wszystko potoczyło sie w błyskawicznym tępię , zarówno ja jak i ona mieliśmy podobne życie ,tylko ze ja jestem po rozwodzie a ona chce sie rozwieść. Od wtorku pisaliśmy dzwoniliśmy do siebie ona nie mogła be ze mnie a ja bez niej . Dziś sie spotkaliśmy odrazu było czuć że jest chemia między nami jak byś my się znali kupę lat pojechaliśmy nad wodę rozłożyliśmy koc . Rozmawialiśmy zaczęliśmy sie przytulać całować dotykać, w końcu postanowiliśmy iść w odkudne miejsce rozłożyliśmy koc daleko z dala od ludzi i zaczęliśmy sie kochać. Przyznam szczerze że nie miałem lepszego seksu nigdy plus jeszcze jek słowa ze jest taka napalona cała mokra i zebym ja rżną dodatkowo mnie podjaraly kochaliśmy sie trzy razy oboje mieliśmy orgazmy prawie w tym samym czasie to było cos pięknego. Ja mam 39 lat ona 49 ale cialo ma takie jak nie jedna 20stka . Moje pytanie bo ciągnie nas do siebie strasznie padły nawet słowa kocham cie z obu stron . Czy można w tak krótkim czasie kogos pokochać?