• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex z policjantką

Mężczyzna

Dan88

Cichy Podglądacz
Uprawiał ktoś z was seks z policjantką? Pytam bo są popularne opinie, że policjantki wyjątkowo dobrze się pieprzą i są zboczone, więc czy ktoś miał opcję i może się wypowiedzieć?

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Co za bzdura. Policjantka to zawód jak każdy inny, wykonywany przez zwyczajne kobiety. W jaki sposób ma predysponować do bycia wyjątkową w łóżku? W ten sposób myśląc można powiedzieć, że pielęgniarki są w łóżku opiekuńcze i delikatne, księgowe nudne, nauczycielki karcące, poetki wrażliwe i romantyczne a sportsmenki wytrwałe i długodystansowe 🤦🏻‍♀️

W

WhitePinkRed

Guest
Co za bzdura. Policjantka to zawód jak każdy inny, wykonywany przez zwyczajne kobiety. W jaki sposób ma predysponować do bycia wyjątkową w łóżku? W ten sposób myśląc można powiedzieć, że pielęgniarki są w łóżku opiekuńcze i delikatne, księgowe nudne, nauczycielki karcące, poetki wrażliwe i romantyczne a sportsmenki wytrwałe i długodystansowe 🤦🏻‍♀️

Może fakt, że mają stały kontakt z kajdankami, trochę je otwiera seksualnie😂😉
W każdym razie, ja nie miałam jeszcze tej przyjemności, ale będę liczyć na kontrolę drogową w najbliższej przyszłości😋😄

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Może fakt, że mają stały kontakt z kajdankami, trochę je otwiera seksualnie😂😉
W każdym razie, ja nie miałam jeszcze tej przyjemności, ale będę liczyć na kontrolę drogową w najbliższej przyszłości😋😄
Stąd się pewnie biorą owe popularne opinie. Zawód podwyższonego ryzyka, postrzegany jako trochę niebezpieczny, podnoszący adrenalinę. Kobieta silna, władcza. Jestem w stanie uwierzyć, że policjantki to częsty obiekt męskich fantazji.

C

col.Greg

Guest
Uprawiał ktoś z was seks z policjantką? Pytam bo są popularne opinie, że policjantki wyjątkowo dobrze się pieprzą i są zboczone, więc czy ktoś miał opcję i może się wypowiedzieć?
Uprawiałem seks z policjantką. Nie było opcji zboczenia. Dobrze sie kochalismy. Wydaje mi się, znając
je, że mozesz spać spokojnie. Nic Ci z ich strony nie zagrozi.