maxiu27, ja sam piekę makowca - sprzątam, gotuję, piorę, zmywam naczynia, myję okna itp.
Robię rzeczy, które to KOBIETA powinna robić, bo żyjemy w feministycznym świecie... i co z tego?
Nie wiesz, jak tutaj jest na tym forum - jesteś od niedawna. Trudno jest poznać taką seks nauczycielkę, bo mała liczba kobiet ma odwagę mieć tutaj konto.
A jeżeli już zdecydują się na taki krok, to nie są za bardzo aktywne (napiszą jeden post, albo kilka i już ich nie ma). Oczywiście są wyjątki, nie każda przecież chce się dzielić swoim życiem intymnym z innymi. Musisz popatrzeć na to z ich strony.
Zauważyłem, że facet (może nawet każdy) liczy na to, aby spotkać się z jakąś kobietą poznaną na tym forum. Rozumiem takie myślenie, takie marzenie o poznaniu kobiety - wow, jest na tym forum, lubi seks, może będzie miała ochotę...
Też tak miałem na początku, chciałem kogoś poznać bliżej... przez wiele miesięcy, hmm może nawet lat ale nie miałem szans... ale coś się zmieniło bo poznałem i utrzymuję z nimi kontakt do dziś.
Wiesz czemu te kobiety mnie polubiły takim, jakim jestem? bo nie jestem graczem, nie udaję samca alfę i darzę szacunkiem - a wspominanie o feministkach i o tym, co powinny robić i gdzie ich miejsce - nie jest szacunkiem.
Kobiety lubią seks, czerpią z niego niesamowitą przyjemność - ale trzeba być czasami delikatnym i uważnym w tym, co się pisze.
Ja rozumiem, że twoim celem jest poznanie seks nauczycielki, nic w tym złego... nie potępiam tego.