Hej mialem kiedyś sytuacje ze robile minetke kolerzance a partnerka siedziala obok. Karolina moja partnerka wiedziala jak Asi krztalty mnie jarają malutka dupeczka malutkie piersi, pewnego dnia gdy bylismy u niej na powitanie pocalowala mnie w policzek usiedlismy tak ze ja siedzialem posirodku dziewczyn i każda okazje aby Asie gdzies dotknac,smyrnac wykorzystywale w pewnym momecie dalem reke za jej plecy i wsunelem pod tyleczek a miala na sb tylko sukieneczke i stringi kture latwo ominolem żeby moc smyrac jej dziureczke a karola to zobaczyla i usmiechcela sie do mnie i mowi zebym ukleknol przed Asia i ja zadowolil ustami i tak zrobilem ukleklem i rozsunelem jej nogi odslonilem cipeczke spod majtek i zaczolem lizac sac byla piekna i slodka ona zaczela jeczec a karola to opserwowala izalem jak bylko umialem i dzieki temu przezyla kilka orgazmow i wtedy wstalem zsunelem sb spodnie i na wierzch wyskoczyl muj penis mega sterczal z podniecenia i zlapalem go nakierowujac na cipke asi mowiac ze ma taka ciasniutka ze musze wejsc ona bez odmowy rozszerzyła nogi a ja w nia delikatnie zaczolem wsuwac i ja ruchac bylem napalony do tego jej cipka byla mega ciasna ze po chwili dochodzilem i mowie ze zaras skoncze karola wiedzac ze uwielbiam konczyc w sirodku i to w tyleczku rozebrala sie i wypiela mowiac morzesz wleciec odrazu calym wiec tak zrobilem weszlem i od razu dymalem z calych sil zalewajac jej dupcie iloscia jak nigdy wszczesniej i ona zauważyła to i mowi ze czuje jak ona mnie podniecila ale ze to byl znia pierwszy i ostatni sex lecz udalo sie m u z nia spotkac jeszcze raz i wtedy weszlem w jej wszystkie dziurki i skonczylem raz w tyleczku i raz w cipce