• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex klasyczny vs analny z dużym penisem

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
Taka rozkmina mnie naszła, pytanie w sumie do Pań i Panów, jak to wygląda z każdej perspektywy - czy uprawiając sex, gdzie Pan ma dużego penisa (na tyle, że przeważnie nie wchodzi do końca do pochwy) wolicie doznania płynące z sexu analnego, kiedy w teorii może się zmieścić cały penis?

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Albo coś źle zrozumiałem, albo właśnie napisałeś, że pochwa jest ciaśniejsza niż odbyt? Wydaje mi się, że jak penis nie mieści się u kobiety w pochwie, to do anala tym bardziej się nie nadaje, bo boli. Osobiście nie mam z tym problemu, bo mój jest co prawda mały, ale za to cienki.

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
Albo coś źle zrozumiałem, albo właśnie napisałeś, że pochwa jest ciaśniejsza niż odbyt? Wydaje mi się, że jak penis nie mieści się u kobiety w pochwie, to do anala tym bardziej się nie nadaje, bo boli. Osobiście nie mam z tym problemu, bo mój jest co prawda mały, ale za to cienki.
Bardziej mi chodzi o długość