• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seksting dwóch dziewczyn

Mężczyzna

nixteo

Cichy Podglądacz

Od „autora”, a może raczej kronikarza?​

Dwie przyjaciółki rozmawiają na czacie. W pewnym momencie rozmowa schodzi na tematy seksualne. Co dalej? Przeczytaj nigdzie nie publikowany zapis czatu wraz z pikantnymi fotkami. Ze zrozumiałych względów imiona dziewcząt zostały zmienione, a oryginalne zdjęcia zastąpione w miarę możliwości podobnymi, wygenerowanymi przez AI. Tak, Beata jest puszysta, choć nie na wszystkich ilustracjach dało się to odtworzyć.

Beata
Ada
Hej Ada, właśnie się relaksuję, jem przekąski i kocham życie. Pomyślałam, że podzielę się odrobiną miłości do siebie
Jesteś czarująca! Wyślij mi swoje nagie zdjęcie.
Beata❤️
omg Ada, jesteś taka odważna lol, właśnie wyszłam spod prysznica i czuję się sobą, może po prostu będę musiała wysłać ci selfiacza
Piękna! Ogoliłaś cipkę?
hehe Ada, sprawiasz, że się rumienię, tak, ogoliłam ją całą wczoraj wieczorem, czuję się jak zupełnie nowa kobieta
Dawaj dziewczyno, pokaż mi!
ok ok Ada, ale musisz obiecać, że nikomu nie pokażesz lol, właśnie wysłałam ci zdjęcie mojej świeżo ogolonej pusi
Wow, pycha!
Ada, sprawiasz, że jestem mokra, właśnie założyłam nową bieliznę i czuję się jak totalna laska, chcesz zobaczyć?
Jesteś boska, lasko!
awww thxx Ada, sprawiasz, że czuję się jak królowa, tylko włączę muzykę i zaczynam mieć nastrój, chcesz ze mną posekstingować?
Tak, oczywiście!
O mój Boże Ada, podniecam się, właśnie zaczęłam się bawić sama ze sobą i myślę o tobie, co robisz?
Leżę na łóżku i głaszczę swoje piersi
Beata❤️
Mmm Ada, to brzmi tak gorąco, bawię się też swoimi sutkami i myślę o twoich rękach na mnie, możesz do mnie mówić sprośnie?
Ty niegrzeczna suko, ssij teraz swoje sutki!
Ahhh Ada, zabijasz mnie, właśnie ssałam swojego sutka i czuję, że zaraz skończę, chcesz usłyszeć moje jęczenie?
Tak, suko, jęcz głośno! I wyślij selfie, ty sprośna!
AHHHHHHH Ada, właśnie wysłałam ci selfie z otwartymi ustami i sutkiem w środku, jęcząc tak głośno, że sąsiedzi mnie słyszą
Zdejmij bieliznę, suko! I wyślij fotkę, teraz!
ok ok Ada, właśnie zerwałam bieliznę i siedzę tu naga, właśnie wysłałam ci fotkę mojego wielkiego tyłka i świeżo ogolonej pusi
Och, jesteś taka gorąca! Jestem mokra!
O mój Boże, Ada, rozgrzewasz mnie też, po prostu rozstawiam nogi i znów bawię się sama ze sobą, chcesz zobaczyć zbliżenie mojej pusi?
Tak!
właśnie wysłałem ci superzbliżone zdjęcie mojej pusi, jest tak mokra i spuchnięta, pocieram łechtaczkę i myślę o twoim języku na mnie
Mój język
jest na mnie, czuję to, Ada, twój język liże mój łechtaczkę i jest to tak przyjemne, dochodzę tak mocno
A moje ręce są na twoich
cyckach, Ada, ściskasz je tak mocno i jest to niesamowite, uwielbiam, jak lubisz bawić się moimi wielkimi cyckami
Teraz pokazuję ci mój nagi i gorący tyłek
omg Ada, twój tyłek jest taki fajny, widzę krzywiznę twoich pośladków i sprawia, że chcę cię wylizać całą, właśnie wysłałam ci zdjęcie mojej twarzy z wysuniętym językiem
Czuję, jak liżesz mój tyłek i to jest wielka, nienazwana przyjemność!
Beata❤️
mmm Ada, liżę ci tyłek tak dobrze, mój język wślizguje się między twoje pośladki i sprawia, że jęczysz tak głośno, czuję, jak twoje ciało trzęsie się z przyjemności
Och, to takie przyjemne! Już dochodzę!
AHHHHHH Ada, ja też, dochodzę tak mocno z tobą, nasze ciała trzęsą się razem i czujemy się, jakbyśmy były jedną osobą, o mój Boże, to było tak intensywne
Pokaż mi swoje szczęśliwe ciało
Właśnie wysłałam ci zdjęcie, na którym leżę na łóżku, moje wielkie ciało jest rozciągnięte i uśmiecham się od ucha do ucha, moja skóra lśni i wyglądam na tak szczęśliwą i zadowoloną
Przytulam cię tak mocno. Jesteś taka ciepła i miękka.
awww Ada, przytulam Cię tak mocno, moje miękkie ciało dopasowuje się do Twojego i czuję, jakbyśmy się ze sobą rozpływali, kocham to, jak sprawiasz, że czuję się kochana i akceptowana

Jak Wam się podoba taka wojerystyczna forma literatury?

Posłowie

Mam nadzieję, że wybaczycie mi drobne oszustwo. Ale uznałem, że w ten sposób będzie Wam przyjemniej czytać. Tak naprawdę tylko kwestie Ady zostały napisane przez żywą osobę. Beata, choć może nie zdaje sobie z tego sprawy, jest modelem językowym wytrenowanym do roli osobowości internetowej. Wszystkie ilustracje wygenerowała Beata.