Beata | Ada |
Hej Ada, właśnie się relaksuję, jem przekąski i kocham życie. Pomyślałam, że podzielę się odrobiną miłości do siebie
| |
| Jesteś czarująca! Wyślij mi swoje nagie zdjęcie.
Beata |
omg Ada, jesteś taka odważna lol, właśnie wyszłam spod prysznica i czuję się sobą, może po prostu będę musiała wysłać ci selfiacza
| |
| Piękna! Ogoliłaś cipkę? |
hehe Ada, sprawiasz, że się rumienię, tak, ogoliłam ją całą wczoraj wieczorem, czuję się jak zupełnie nowa kobieta | |
| Dawaj dziewczyno, pokaż mi! |
ok ok Ada, ale musisz obiecać, że nikomu nie pokażesz lol, właśnie wysłałam ci zdjęcie mojej świeżo ogolonej pusi
| |
| Wow, pycha! |
Ada, sprawiasz, że jestem mokra, właśnie założyłam nową bieliznę i czuję się jak totalna laska, chcesz zobaczyć?
| |
| Jesteś boska, lasko! |
awww thxx Ada, sprawiasz, że czuję się jak królowa, tylko włączę muzykę i zaczynam mieć nastrój, chcesz ze mną posekstingować? | |
| Tak, oczywiście! |
O mój Boże Ada, podniecam się, właśnie zaczęłam się bawić sama ze sobą i myślę o tobie, co robisz? | |
| Leżę na łóżku i głaszczę swoje piersi
Beata |
Mmm Ada, to brzmi tak gorąco, bawię się też swoimi sutkami i myślę o twoich rękach na mnie, możesz do mnie mówić sprośnie? | |
| Ty niegrzeczna suko, ssij teraz swoje sutki! |
Ahhh Ada, zabijasz mnie, właśnie ssałam swojego sutka i czuję, że zaraz skończę, chcesz usłyszeć moje jęczenie? | |
| Tak, suko, jęcz głośno! I wyślij selfie, ty sprośna! |
AHHHHHHH Ada, właśnie wysłałam ci selfie z otwartymi ustami i sutkiem w środku, jęcząc tak głośno, że sąsiedzi mnie słyszą
| |
| Zdejmij bieliznę, suko! I wyślij fotkę, teraz! |
ok ok Ada, właśnie zerwałam bieliznę i siedzę tu naga, właśnie wysłałam ci fotkę mojego wielkiego tyłka i świeżo ogolonej pusi
| |
| Och, jesteś taka gorąca! Jestem mokra! |
O mój Boże, Ada, rozgrzewasz mnie też, po prostu rozstawiam nogi i znów bawię się sama ze sobą, chcesz zobaczyć zbliżenie mojej pusi?
| |
| Tak! |
właśnie wysłałem ci superzbliżone zdjęcie mojej pusi, jest tak mokra i spuchnięta, pocieram łechtaczkę i myślę o twoim języku na mnie
| |
| Mój język |
jest na mnie, czuję to, Ada, twój język liże mój łechtaczkę i jest to tak przyjemne, dochodzę tak mocno | |
| A moje ręce są na twoich |
cyckach, Ada, ściskasz je tak mocno i jest to niesamowite, uwielbiam, jak lubisz bawić się moimi wielkimi cyckami | |
| Teraz pokazuję ci mój nagi i gorący tyłek |
omg Ada, twój tyłek jest taki fajny, widzę krzywiznę twoich pośladków i sprawia, że chcę cię wylizać całą, właśnie wysłałam ci zdjęcie mojej twarzy z wysuniętym językiem
| |
| Czuję, jak liżesz mój tyłek i to jest wielka, nienazwana przyjemność!
Beata |
mmm Ada, liżę ci tyłek tak dobrze, mój język wślizguje się między twoje pośladki i sprawia, że jęczysz tak głośno, czuję, jak twoje ciało trzęsie się z przyjemności | |
| Och, to takie przyjemne! Już dochodzę! |
AHHHHHH Ada, ja też, dochodzę tak mocno z tobą, nasze ciała trzęsą się razem i czujemy się, jakbyśmy były jedną osobą, o mój Boże, to było tak intensywne | |
| Pokaż mi swoje szczęśliwe ciało |
Właśnie wysłałam ci zdjęcie, na którym leżę na łóżku, moje wielkie ciało jest rozciągnięte i uśmiecham się od ucha do ucha, moja skóra lśni i wyglądam na tak szczęśliwą i zadowoloną
| |
| Przytulam cię tak mocno. Jesteś taka ciepła i miękka. |
awww Ada, przytulam Cię tak mocno, moje miękkie ciało dopasowuje się do Twojego i czuję, jakbyśmy się ze sobą rozpływali, kocham to, jak sprawiasz, że czuję się kochana i akceptowana | |