Co ty chłopie wiesz o życiu jak jedziesz w delegacje na 3 miechy to co niby robisz dłonią wacka nie oszukasz.
A tak na marginesie nie wiem jak swoją podejść może podpowiesz jak to zrobić.
dawidek492 powiedź mi co ma szwagierka do delegacji w delegacji wyrywa się zdzirę i po sprawie. A laska jak ma siostrę to lepiej z dala od szwagierki bo zazwyczaj źle się to kończy zaczyna jej później zależeć i wszystko wychodzi na jaw wiem co mówię.
Pytasz się jak wyrwać szwagierkę ? chłopie nic prostszego ....przygotuj mistyfikacje
- zdobądź jej numer telefonu najlepiej z telefonu laski
- po kłuć się z laską o coś najlepiej o to co ci w niej nie pasuje laski nie umieją słuchać tylko zaraz drą mordę bo to ich racja musi być na wierzchu
- przy szwagierce udawaj przygnębionego dobitego po wizycie u laski idź do domu
- późnym wieczorem zadzwoń do szwagierki umów się z nią na spotkanie pod pretekstem że chcesz pogadać o lasce (udawaj smutnego) ale umów się w taki dzień byś miał pewność że będzie mogła wypić z tobą drinka (alkohol rozluźnia, ułatwiacz rozmowy) jak się spotkacie to lepiej w domu we dwoje musisz mieć pewność że nikt nie przeszkodzi
- żalisz się ile wlezie laski są czułe jak diabli jak dobry aktor jesteś uwierzy udaj bardziej wciętego,
- powiedz jej komplement że prawdziwa z niej przyjaciółka że pozwoliła ci się wyżalić i "że bardzo tego potrzebowałeś" koniecznie PODZIĘKUJ
- spytaj się czy możesz ją przytulić ale tylko wtedy jak wyczujesz że już ją trochę wzięło - potem będzie z górki
DRUGA WERSJA KOŃCÓWKI
Powiedz że chcesz zaszaleć puść muzę zacznij się wygłupiać poproś do tańca ...najlepiej 2 góra trzy szybkie utworki i sment jakiś przytulaniec czule ale zdecydowanie przytul się do niej i bajeruj że jest cudowna i takie tam ...
To się uda jak nie jeden to drugi sposób a jak nie to dwa naraz 99% uda się ale się nie śpieszcie bo zawalicie sprawę
Ja wam powiem że nie ma laski nie do zdobycia i nie ma takiego wagonu którego nie da się odczepić ...wiele lat wyrywałem laski i je rozkochiwałem w sobie to moje hobby było jak dla innego zbieranie znaczków uwielbiałem to a najbardziej kręciły mnie trudne laski łatwych nie wyrywałem a jak już to rzadko bo takie to żadne wyzwanie. Nauczyło mnie to wiele rzeczy ale najważniejsze z tych rzeczy to: cierpliwość popłaca, najlepszy sposób na podryw to nie podrywać tylko być takim jakim laska chce was widzieć i kultura przede wszystkim
żadne - siema nara ...i nie mówcie do laski "jak tam, co tam itp" zależy co wyrywacie bo jak szmatę osiedlową to mówcie jak chcecie po 2 piwach i tak sama klęknie
Najbardziej to ja uwielbiałem wyrywać dziewice AHHH trudny towar ale wart starań
I nie bądźcie zbyt pewni siebie laski tego nie na widzą
To mało istotne ale powiem : Aż nagle poderwałem 21 letnia dziewice o filigranowej figurze o nieziemskiej urodzie i tak całe moje doświadczenie w podrywaniu szlak trafił bo się zakochałem a wtedy każdy patent zawodzi pół roku ją próbowałem zdobyć ale na szczęście udało się dziś mamy małego synka i jesteśmy szczęśliwi dlatego PODRYWACZE uważajcie bo nie znacie dnia ani godziny kiedy z myśliwych staniecie się zwierzyną zwykłym pantoflarzem
nie no kontakt z lekarzem jest jak najbardziej polecany w Twojej sytuacji, ale ja bhym jeszcze spróbował z tabletkami opóźniającymi wytrysk, ja ich używam już dłuuugi czas i widze popraawe w swoim seksie o 180stopni, kobieta zadowolona, doprowadzona do szczytowania i to chyba jest najwazniejsze w seksie bo nie ma nic piekniejszego jak patrzenie na kobiete przechodzaca orgazm

sprawdz sobie opinie i efekt działania
Climax Control | Tabletki na dlugi seks