• Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Inna sprawa, że kobiety mają łatwiej, im potrzeba trochę odwagi. Jak nie jest krzywa czy brzydka to leci do pierwszego lepszego kraju na południe, idzie do klubu i szanse na wyjście z czarnoskórym są bardzo duże. Facet tak łatwo nie ma :)
Czy ja wiem... jak pójdziesz do odpowiedniego klubu w południowym kraju to też masz sporą szansę wyjść z czarnoskórym ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Po prostu jestem ciekawa skąd u koleżanki ta preferencja.
Czy ma tak od zawsze, czy zmieniło się to z czasem i co na to wpłynęło.

Nie ma w tym żadnego podtekstu, tak samo jak w zapytaniu geja czy od zawsze wiedział, że jest gejem i kiedy to odkrył.
A u Ciebie skąd preferencja że Ci się nie podobają seksualnie? 😉

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Wydaje mi się, że takie wydarzenia zderzają nas że świadomością zanikania romantycznego wizerunku kobiet we współczesnym świecie i to może boleć. To trochę jak żałoba, że kobiety nie są już takie jak kiedyś. To trudne do akceptacji.
Kiedyś kobieta kochała się z 1 facetem, bo go kochała i wielkosć fajfusa nie miała takiego znaczenia.
Teraz kobiety są "wyzwolone". Ons-y, bzykanie w większym gronie, swingowanie, rozmiar ma znaczenie itp. Te zachowania zmuszają facetów do konfrontacji z nową rzeczywistością....ale sam nie wiem czy lepszą.
Moim zdaniem to żałoba po utraconej dominacji, ale ten świat już nie wróci. Nie jesteśmy waszymi służącymi, wybacz.