Ci ktorzy doswiadczyli z Ciotka takich chwili sama mysl podnosi podniecenie jak zadna inna kobieta,probowałem dotknac cycki w kazdej chwili,lubilem podziwiac Kobiece Cialo na zywo gdy połnaga w samej bieliznie okazala swe piekno przypadkiem mojepodniecenie i to jak stał twardy sprawilo ze chcialem ujrzec jej nagosc, chowalem sie w miejscach ktorych mnie znajdowala i doskonale wiedziala o czym mysle zainteresowala mnie bardzo dajac takie wspomnienia ze staje mi na mysl o niej inni w moim wieku mieli gazety, podgladalem Kobiete dojrzala, przylapany kilka razy, podniecenie przemawialo ze mne tak bardzo ze probowalem wszystkiego by napalic ja na sex,nikt nie wie o tym co mowilem pokazywalem i jak czula moja pale gdy obcieralem sie o posladki nie protestowala szczerze wiedziala co chcialbym wyszla za maz,zmienilo sie troche ja mialem przez jakis czas nimfomanke rok starsza ktora dala mi sex jaki chcialem gdzie i kiedy, po czasie Wenus tez nie protestowala gdy wzrokiem wodzilem po jej Ciele w obecnosci meza gdzie chcialem moze sproboje po tylu latach moze z mezem nie ma a chce byc wyruchana bo widac raz poczula jak twardy jest w jej obecnosci. Mozecie myslec co chcecie chcialem to opisac a na dniah zobaczymy. A wy Cioteczki jak by was tak adorowal to co byscie zrobily?