• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks w pracy

Mężczyzna

energetyczny

Podrywacz
Czy kobiety w pracy myślą o sexie ?
Jak często i w jakich sytuacjach proszę o opisy szczegółów
Czy tylko faceci są tak zboczeni ??

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz

Jak często kobiety myślą o seksie? Częściej niż nam się wydaje!​

3 razy w ciągu dnia? W ciągu tygodnia? A może tylko 3 razy w ciągu miesiąca? Wiemy, jak często kobiety myślą o seksie. Wypadają gorzej niż mężczyźni, ale i tak lepiej niż nam się wydaje.
Uniwersytet w Ohio postanowił zbadać, jak często myślimy o seksie. W tym celu przebadano grupę 283 studentów w wieku od 18-25 lat. Wyniki są zaskakujące – kobiety myślą o seksie 18,5 razy w ciągu dnia. Wychodzi na to, że średnio co 50 minut nachodzą je pikantne myśli.
Najwyższy wynik osiągnęła osoba – nie sprecyzowano czy kobieta, czy mężczyzna, która myślała o seksie 140 razy w ciągu dnia – to prawie co siedem minut.
A jak na tym tle wypadają mężczyźni? Oni myślą o seksie prawie dwa razy więcej! Zdarza im się to nawet co 28 minut.

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Ogólnie to nie mam problemu z myśleniem o seksie 😁 myślę o nim bardzo często i regularnie a fakt, że jestem akurat w pracy, mówiąc szczerze wcale mi tego nie ułatwia, a wręcz przeciwnie niestety 😂 ...