• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks w grach

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Dobra, głupawka mnie naszła.

Czy jak laska gra sobie np. w jakieś Dragon Age, Mass Effect, czy coś i ma romans z kobiecym NPC, to znaczy, że jest bi/les?
I podobnie facet: czy jakby facet miał w grze romans z męskim NPC, to świadczy o jego popędach gejowskich?
A może trzeba to też rozbić na osobne przypadki: gry gra się kobiecym NPC i gdy się gra męskim NPC xD

😂

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
No ja gram zawsze kobietą, to jestem chyba transem. Polecam ten styl życia koniecznie. Jak się da, to rucham się z kobietami tylko i wyłącznie.
Natomiast w wiedźminie 1 ruchałem wszystko co się dało i na drzewo nie spierdoliło będąc oczywiście facetem.

Mężczyzna

Nietoperzyk

Cichy Podglądacz
Dobra, głupawka mnie naszła.

Czy jak laska gra sobie np. w jakieś Dragon Age, Mass Effect, czy coś i ma romans z kobiecym NPC, to znaczy, że jest bi/les?
I podobnie facet: czy jakby facet miał w grze romans z męskim NPC, to świadczy o jego popędach gejowskich?
A może trzeba to też rozbić na osobne przypadki: gry gra się kobiecym NPC i gdy się gra męskim NPC xD

😂
w Baldur Gate 3 mozna z niedzwiedziem takie rzeczy robic :ROFLMAO::ROFLMAO: