• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks podczas sesji zdjęciowej

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Cześć,

Mam pytanie głównie do Pań. Zastanawiam się czy robicie sobie sesje zdjęciowe w stylu sensualnym, nagość zakryta lub po prostu nagość. Oczywiście nie interesują mnie sesje w domu czy selfie. Pytam o sesje, w których trzeba podważanie stanąć przed aparatem i obsługującym go fotografem - oczywiście myślę tutaj o płci męskiej. Ciekawi mnie to, ponieważ jestem ciekawy czy podczas takiej sesji poniosły Was emocje, które doprowadziły do seksu. Jeżeli nie to czy miałyście kiedyś takie myśli/fantazje? Jeżeli nie robicie tego typu sesji to czy kiedykolwiek myślałyście, żeby jednak spróbować?

Mam taką fantazję, żeby wcielić się w rolę fotografa i zrobić ciekawą sesję zdjęciowa, na której będą prawdziwe emocje, które faktycznie ktoś przeżył...