• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Samiec bez tabu - oddam się na SYLWESTRA kobietom

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Hej!

Nie mam planów na sylwestra, temat późno dodaję, ale!
Gdyby jakaś Pani o perwersyjnych potrzebach lub grupa kilku koleżanek na domówce-sylwestrze, chciałybyście trochę poszaleć to chętnie dołączę.

Oddałbym się Tobie/Wam na cały dzień, noc, dwa dni w czasie sylwestra jako Wasza rzecz, wasza własność do perwersyjnego wykorzystywania mnie, gwałcenia, używania bez tabu, oporów i zahamowań.

Od zawsze mam ogromną fantazję i potrzebę by oddać po prostu moje ciało kobiecie/kobietom by mogły bez pytania o to czy tamto używać mnie, zaspokajać siebie moim ciałem.

Sylwester byłby fajną okazją do tego!
Jeśli któraś Pani chciałaby coś zaplanować zapraszam do rozmowy prywatnej :)
Oddam się bez tabu.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Serio? Na wszystko byś się zgodził? Tylko by po wszystkim nie znaleziono cię na śmietniku w kilku reklamówkach. :unsure:
Różne są perwersje.
Hm to w sumie byłaby obawa jedyna, że no nie wiem komu się oddaję, ale w zamyśle było by było spełnienie fetyszowe, perwersyjne, ale by ludzie po wszystkim rozeszli się do domów. Tak normalnie, cywilizowani ludzie, którzy chcą się wyżyć erotycznie, ale no bez odbierania życie itp.
Ja zawsze mam w głowie to, że jestem dostępny analnie, czego zawsze najwięcej kobiety pytają chcą i że oddałbym się paniom jako pełna żywa toaleta, usługiwanie, zaspokajanie itp. otwarty na wiele jestem, ale zawsze w takiej formie, by no.. hah przeżyć?

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Własnie jestem w trakcie oglądania "Dextera" na netflixie. Stąd takie myśli u mnie.
Dexter.. no własnie, w sumie nie byłoby fajnie, gdyby się tak potoczyło.
Z jedną panią też bym chętnie spędził sylwestra, oddając się jej :)
To lepsze niż sylwester z TVP2 ;)
Może Pani Katia byłabyś zainteresowana? o ile dexter za mocno nie wejdzie? ;P

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Gdyby to inne rodzaju była impreza napisałbym nieaktualne, dlatego tylko napiszę, że sylwester był to najlepszy w moim życiu! Taki odpoczynek, realizacja tego co kocham i chęć na jeszcze więcej!