• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rozpoznanie :)

Mężczyzna

SilentStorm

Cichy Podglądacz
Cześć 🙂 Na wstępie... Ostrzegam że kontakt ze mną może spowodować poważny uszczerbek na zdrowiu psychicznym, więc dobrze się zastanów zanim się ze mną skontaktujesz 😛

Jestem tu, by poznawać nowych ludzi i poszerzać swoje horyzonty dotyczące różnych preferencji i środowisk. A co przy okazji się wydarzy? :sneaky: Zobaczymy 🙂Zawsze patrzę na wszystko w kolorowych barwach 🙂 Póki co próbowałem różnego rodzaju źródeł. Jestem ciekawy co sądzicie między innymi o portalach randkowych? Zarówno tych zwyczajnych jak i tych "bardziej na ostro" :sneaky: Trafiłem na ciekawą stronę na której można dokładnie przejrzeć oferty takich portali. Kilka z nich testowałem. Sprawdźcie sami:

https://date-now.pl/tfpNS5Jm

Uważam, że nawet na portalach, które kojarzą się z jednym (raczej w negatywnym wydaniu - choć to stereotyp jak dla mnie) da się poznać wartościowe osoby, które nie są nastawione na jedno. Na dowód powiem, że z kilkoma osobami utrzymuję kontakt już od kilku lat, a osoby te znacząco wpłynęły na mój rozwój emocjonalny oraz osobisty w wielu innych aspektach życia. A jakie wy macie zdanie o tych portalach? Chętnie wymienię się spostrzeżeniami na ten temat 🙂

PS: To może być dobry punkt zaczepny do rozmowy dla nieśmiałych 😛

Pozdrawiam!