• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rozpoczynam opowiadanie …. Kontynuujcie …

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
W półmrocznym pokoju siedziała na kanapie dziewczyna w butach na szpilce i czuła,że jej bielizna robi się coraz bardziej wilgotna.

Miała na sobie….

była….

pragnęła….

Każdy dopisuje trzy zdania ciągu dalszego

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
W półmrocznym pokoju siedziała na kanapie dziewczyna w butach na szpilce i czuła,że jej bielizna robi się coraz bardziej wilgotna.
Kurwa, pomyślała półzamroczona, za dużo wypiłam na tej imprezie i się posikałam, w dodatku zgubiłam gdzieś szpilkę od lewego buta i została tylko ta przy prawym.
Nic, tylko się uchlać!
Zaraz, chwila, moment, przecież już jestem nachlana!

Mężczyzna

nixteo

Cichy Podglądacz
Zapewne napędzany oparami alkoholu strumień świadomości doprowadziłby ją wkrótce do jakiegoś genialnego wniosku, lecz w tym momencie w półmrocznym pokoju dało się słyszeć skrzypnięcie, zakończone trzaskiem zamykanych drzwi. Dokładnie w tej chwili pokój przestał być półmroczny. Stał się natomiast całkowicie mroczny, a wręcz ciemny. Co tam ciemny, czarny!
-- O kurwa! -- pomyślała dziewczyna -- Co tu się odpierdala?

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Czuc bylo dziwny zapach miala poczucie ze ktos stoi przy drzwiach. Wydawało się jej ze ma w reku nóż. Wyczuwała ze jest wściekły W jednej chwili zrobiło się jej zimno i obleciał ja dziwny strach.

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
Nadal półzamroczona, niepewnie wstała, półobracając się w kierunku drzwi, stając krzywo z powodu braku jednej szpilki. To, co zobaczyła, spowodowało, że jej bielizna zrobiła się jeszcze bardziej mokra – za nią w stroju służbowym stała Śmierć z kosą. Czy but bez szpilki to już półbut?, pomyślała całkiem bez sensu.

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Zapowiada się erotyk z dużą dawką horroru. 😂
Za ten półbut masz wielkiego plusa. Muszę to sobie zakonotować w podręcznym kajeciku. 👍

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Pierwsza myśl jaka ją dopadła to dobrze ze mam Pieczęć Siedmiu Archaniołów. Stygmatyzmy i Szatan nie jest w stanie mi zagrozić. Zastanawiała się czy jest zniewolona opętana czy bardziej pijana. Wracając do tego co ujrzała wzrastał w niej strach a ze lubiła się bać rosło również podniecenie. Odczuwała dreszcze a strach zamiast ją paraliżować zdawał się ją nakręcać.

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
Jednakże strach zaczynał brać górę i spod czerwonej spódniczki zaczęła wyciekać złocista strużka wprost na perski dywan. O rany! Ale jaja!– odezwała się na ten widok z niesmakiem i dezaprobatą Śmierć. – To ja, Dzidek, widziałaś mnie przecież na tym balu przebierańców.
Dopiero teraz dziewczyna uświadomiła sobie, dlaczego wygląda jak Czerwony Kapturek.

Mężczyzna

Greg II

Seks Praktykant
Jednakże strach zaczynał brać górę i spod czerwonej spódniczki zaczęła wyciekać złocista strużka wprost na perski dywan. O rany! Ale jaja!– odezwała się na ten widok z niesmakiem i dezaprobatą Śmierć. – To ja, Dzidek, widziałaś mnie przecież na tym balu przebierańców.
Dopiero teraz dziewczyna uświadomiła sobie, dlaczego wygląda jak Czerwony Kapturek.
Aniko542 zachowaj spokój;):p Indragor, przepraszam za spam-gdybyś widział jeden z avatarów Aniko to bys wybaczył:ROFLMAO:

Mężczyzna

d0n0r@

Nowicjusz
- Dzidek Śridek, co Ty taki nieśmiały, niby Śmierć a gasisz światło jak prawiczek?! - rzuciła z odwagą, której wcale nie czuła.
- Eej, się znamy, ale jakiś szacunek dla mojego majestatu się należy raczej…
- Stary, ujebała mi się szpilka, stoję krzywo jakbym była po zakupach w netto i miała tylko jedną torbę, posikałam się tak, że możesz po dywanie jeździć jak na łyżwach (gdyby zamarzł☝🏼), więc odstaw to zabawne…co to właściwie jest? Duuuży scyzoryk na patyku??! I weź się do roboty wreszcie! - jej reakcja była zupełnie abstrakcyjna, z tego całego strachu nie była racjonalna z żadnym razie.

Ostatnia edycja: