• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rozmowy kobiet u fryzjera

Mężczyzna

Pieszczoch

Cichy Podglądacz
Zastanawiam się nad tym o czym rozmawiają kobiety u fryzjerek kosmetyczek manicure sobie robiąc ?
Na jakie tematy czy opowiadają sobie o seksualnych podbojach ?
Podzielicie się dziewczyny waszymi doświadczeniami co podniecającego lub ekscytującego słyszałyście u fryzjerki??

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Zastanawiam się nad tym o czym rozmawiają kobiety u fryzjerek kosmetyczek manicure sobie robiąc ?
Na jakie tematy czy opowiadają sobie o seksualnych podbojach ?
Podzielicie się dziewczyny waszymi doświadczeniami co podniecającego lub ekscytującego słyszałyście u fryzjerki??
Z takich najbardziej ekscytujących, zasłyszanych od fryzjerki to był przepis na sernik z brzoskwiniami i kruszonką :)

Kobieta

Zalotka

Nowicjusz
O tym co sie w życiu wydarzyło od ostatniej wizyty, o spodobach na dbanie o włosy, polecanych kosmetykach, nowinkach ze świata kosmetycznego.Czasem nawet jakieś historie z przeszłości. Ewentualnie narzekanie na partnera, to całkiem popularna pozycja na liście. O podbojach nic mi nie wiadomo.
Z takich najbardziej ekscytujących, zasłyszanych od fryzjerki to był przepis na sernik z brzoskwiniami i kruszonką :)
Dobry ten przepis? :)

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Ja byłem w salonie fryzjerskim na strzyżenie gdzieś na początku tygodnia.
Fryzjerek było trzy i bez krępacji opowiadały sobie o przebojach czy też podbojach minionego weekendu... 🥳👠😍

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Pomijając fakt, że temat jest o wizytach kobiet u fryzjera ale Panowie też się wypowiadają to...

Z moim barberem gadam w sumie o wszystkim, piłem z nim wódkę i w ogóle super kontakt, ale jakoś gadaliśmy nie raz o dziewczynach ale niekoniecznie o jakichś pikantnych historiach... To już dziwnie trochę. Wydaje mi się, że ktoś tu ma jakąś fantazję z fryzjerem 😂 Ale z ciekawości będę u niego za tydzień to jak nie zapomnę to się go podpytam czy miał jakieś dziwne akcje z takiej kategorii 😂

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Mi mój fryzjer/stylista opowiadał jak po ćwiczeniach na siłowni miał problem kolejnego dnia aby utrzymać nożyczki w rękach i przyciął ucho klientowi. To akurat było bardzo ekscytujące, bo właśnie obcinał mi włosy.
Mam nadzieję, że nic innego Ci nie obciął 😜
A morał z tego taki, że fryzjera który lubi siłkę zastąpić takim, który preferuje szachy
(oczywiście uwzględniając umiejętności)😂🤣

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Najseksowniejszą radą jaką dostałam była porada jak zrobić najlepszy sernik baskijski :]
A poważnie to nie gadam z obcymi babkami nt seksu.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Najseksowniejszą radą jaką dostałam była porada jak zrobić najlepszy sernik baskijski :]
A poważnie to nie gadam z obcymi babkami nt seksu.
Sernik z brzoskwiniami i kruszonką, sernik baskijski... Odnoszę wrażenie, że Wy tam tylko o ciastach rozmawiacie ( z naciskiem na serniki) 😂🤣

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Do gadatliwych fryzjerek chodzę tylko raz 😋 sama wizyta u fryzjera i oglądanie siebie jak zmokłej kury w lustrze, to dla mnie już nadmiar emocji. Do tego wystarczy mi jak trajkoczą dookoła o niczym.