• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozmówczyni poszukiwana! :)

Mężczyzna

WysokiCiemnooki

Cichy Podglądacz
Hej ;) jestem nowym użytkownikiem tego forum, znalazłem tą stronę nieco przypadkowo. Z tego co zauważyłem online 90% użytkowników to mężczyźni lub użytkownicy o nieco zwariowanych nazwach :) Stąd moje poszukiwanie rozmówczyni w formie posta. Może znajdzie się kobieta która przegląda czasami wątki i również jest otwarta na ciekawe rozmowy, zupełnie na luzie i z uśmiechem oraz kulturą:)

Może opowiem coś więcej o sobie - na co dzień pracuję dosyć sporo, aczkolwiek zdalnie więc mam swobodę w konwersacji. Jestem wysokim, szczupłym, 33 letnim mężczyzną o brązowych oczach i ciemnych włosach. Zdecydowanie nie typ kanapowca. Uprawiam regularnie sport, uwielbiam majsterkować. Interesuję się lotnictwem oraz budownictwem czy motoryzacją. Jeżeli chodzi o rozmowę to zależy mi aby druga osoba znała i stosowała zasady ortografii oraz interpunkcji, choć te podstawowe.
Nie ma nic gorszego też od odpowiedzi jednym słowem na pytanie otwarte. Wszystko inne do zniesienia :) Nie ma dla mnie znaczenia wiek czy kolor włosów a komunikatywność, trochę fantazji i pozytywne podejście :)

Patrząc na reakcje forumowiczów w innych wątkach zapewne zostanę zjechany ale jednak uważam, że warto spróbować :) Jeżeli będzie osoba którąś coś zainteresuje zapraszam do konwersacji i zadawania pytań w rozmowie prywatnej :)

pozdrawiam!