Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Pierwsza rozmowa, bardzo wcześnie, i chyba pod wpływem obserwancji, że może coś odkryłam, albo zaraz mogę odkryć.
Było tylko powiedziane, żeby nigdy, ale to nigdy nie używać prysznica ani innych strumyczków wody do zabawy z pisią.
W późniejszej rozmowie, było powiedziane, że jak tylko poczuję chęć i potrzebę udania się do gina, to mam jej to natychmiast powiedzieć.
Oraz od którego momentu pozwalać chłopakowi, że mógł finiszować w środku, bez względu czy z antykoncepcją, czy bez
U mnie jedyna rozmowa jaka została przeprowadzona to luźno rzucone przez matkę, że "przez seks łatwo złapać HIV, a to śmiertelna choroba"...
Ojciec nawet nie kwapił się do takich rozmów. Wszystkiego sam się nauczyłem z książek, internetu etc.
U mnie jedyna rozmowa jaka została przeprowadzona to luźno rzucone przez matkę, że "przez seks łatwo złapać HIV, a to śmiertelna choroba"...
Ojciec nawet nie kwapił się do takich rozmów. Wszystkiego sam się nauczyłem z książek, internetu etc.
Heh. Myślałem, że tylko u mnie nie było rozmowy. No może coś było, żeby nie mieszać seksu z alko, i że dziewczyny chcą bardziej niż nam się wydaję, i tyle
Nie pamietam zeby byla jakakolwiek W koncu moj i pobiezne roczniki mialy dodatkowy przedmiot w szkole "wychowanie do zycia w rodzinie" i kazdy rodzic musial osobiscie wypelnic zgode zeby dziecko moglo uczeszczac
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.