• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rimming - pytanie do panów

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Panowie, czy lubicie gdy kobieta robi wam rimming? Czy praktykujecie tego rodzaju przyjemność w swojej sferze erotycznej?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Każdy coś lubi, ja lubię np. Jak ktoś wchodzi na forum i najpierw sprawdza czy gdzieś już odpowiedzi na jego pytanie nie ma, a nie od razu wali 100 raz post z pytaniem czy lubicie to czy tamto.
😉

PS. No ale każdy lubi co innego.

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Każdy coś lubi, ja lubię np. Jak ktoś wchodzi na forum i najpierw sprawdza czy gdzieś już odpowiedzi na jego pytanie nie ma, a nie od razu wali 100 raz post z pytaniem czy lubicie to czy tamto.
😉

PS. No ale każdy lubi co innego.
Owszem są pytania skierowane do panów, ale bardziej odnośnie tego, czy lubią to robić kobiecie, a nie na odwrót. Na przyszłość jeśli nie masz nic wspólnego z tematem, po prostu nie odpowiadaj. Wystarczy już, że kobiety zaśmiecają wątki takimi komentarzami.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Owszem są pytania skierowane do panów, ale bardziej odnośnie tego, czy lubią to robić kobiecie, a nie na odwrót. Na przyszłość jeśli nie masz nic wspólnego z tematem, po prostu nie odpowiadaj. Wystarczy już, że kobiety zaśmiecają wątki takimi komentarzam
Co masz na myśli pisząc, że kobiety zaśmiecają wątki?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Lubię lizać ciasną dziureczkę żony, ale w moją stronę zdecydowane nie. Na szczęście żona nie nalega 😉

Mężczyzna

UniversumBiOn

Seks Praktykant
Nie to nie przejdzie nawet po kilogramie przyjętych antydepresantów. Lizanie odbytu akurat przekreśla wszystko tak samo nie mogę zrozumieć fetyszystów od lizania stóp 😱

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
A mnie wprost przeciwnie, kręci jak żona mnie tam liże i chętnie wypinam tyłek. Dodatkowo później wkłada korek z którym chodzę po domu. Oczywiście najpierw higiena.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
A mnie wprost przeciwnie, kręci jak żona mnie tam liże i chętnie wypinam tyłek. Dodatkowo później wkłada korek z którym chodzę po domu. Oczywiście najpierw higiena.
całkowicie zgadzam się z Manto. higiena przy zabawach z tym otworkiem to podstawa. ja lubię jak partnerka rucha mnie przypiętym do swoich bioder sztucznym kutasem.