• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Resetweek. Tym razem w domku.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Kolejny super wyjazd za nami. Znalazłem miejscówkę na odludziu z dużym łóżkiem, sauną i wanną z bombelkami.
Wszystko całkiem prywatne tylko dla nas, z osobnym wejściem. Spakowaliśmy bieliznę i ubrania, których jak się okazało w zasadzie nie ubieraliśmy. Wyjątek stanowiły ciuszki erotyczne. Po przyjeździe zaliczyliśmy wannę, gdzie dużo rozmawialiśmy głównie o naszych fantazjach seksualnych. Po wannie przyszła kolej na saunę. Nic tak nie smakuje jak gorąca i mokra muszelka mojej pani siedzącej w gorącej saunie. Po prysznicu wskoczyliśmy do łóżka na odrobinę zabawy. Na drugi dzień po śniadaniu pokazałem mojej pani najnowszy zakup-zdalniesterowany masażer do muszelki. Zapytałem czy mogę jej go włożyć gdy pójdziemy na spacer. Ku mojemu zaskoczeniu zgodziła się. Kupiłem jej też nowe obcisłe spodnie ala latex i zapytałem czy wyjdzie w nich bez majtek, tu również się zgodziła. Dla podkręcenia atmosfery ja włożyłem sobie mój ulubiony stalowy korek i założyłem takie mięciutkie śliskie stringi mojej pani. W trakcie spaceru pilotem uruchomiłem włożony jej masażer. Do orgazmu co prawda jej nie doprowadził, ale na pewno ją pobudził. Po powrocie wyjąłem jej masażer liżąc przy tym jej bardzo już mokrą muszelkę. Wieczorem po kolejnej wizycie w wannie i saunie zaproponowałem jej mała przebierankę z mojej strony. Poszedłem do drugiego pokoju i ubrałem najpierw rajstopy z otwartym krokiem, drugą parę założyłem na ręce a przez otwór w kroku przełożyłem głowę. Na to wszystko ubrałem czarne otwarte body z cienkiej lycry. Kiedy do niej wszedłem uśmiechnęła się i powiedziała, że ją bardzo zaskoczyłem tym pomysłem i że bardzo się jej to spodobało. Podobało się jej kiedy gładziłem jej ciało rękami ubranymi w śliskie rajstopki. Kiedy w nią wchodziłem była naprawdę bardzo mokra. W trzecim dniu od rana korzystaliśmy z dobrodziejstw sauny i wanny. po południu długo leżeliśmy nago w łóżku i delikatnie pieściliśmy się i rozmawialiśmy o naszych pragnieniach i potrzebach. Wieczorem zaproponowałem aby tym razem to ona się przebrała dla mnie w zestaw który jej przygotowałem. Były to czarne śliskie rajstopy, obcisłe body z długim rękawem i czarna skórzana sukienka mini na ramiączkach. Założyła to i weszła do sypialni. Zapytałem czy jest zadowolona z niespodzianki. Odpowiedziała że bardzo się jej podoba. Zacząłem ją całować i powoli zdjąłem sukienkę. Kiedy była już na łóżku rozpiąłem body w kroku i przez rajstopy całowałem jej muszelkę. Była bardzo gorąca. Kiedy zdjąłem z niej resztę ubrań mój sprzęt był już tak twardy, że mógłbym ją chyba na nim nosić. Kochaliśmy się chyba ponad pół godziny i kiedy moja pani widziała, że jestem już blisko powiedziała do mnie ostro "rżnij mnie mocno".To sprawiło, że po kilku mocnych ruchach nie byłem już w stanie dłużej wytrzymać. Mój orgazm trwał chyba z pięć minut a moja pani czując pulsujące strzały spermy prawie wyła z rozkoszy. Po wszystkim jeszcze długo leżeliśmy spleceni razem w mocnym uścisku.
To był jeden z naszych najpiękniejszych wyjazdów i na pewno jeszcze wrócimy w to miejsce. Być może z nowymi pomysłami.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Deivr34

Nowicjusz
17 stycznia.
Piątek.

Wróciłam z pracy. Od wejścia czułam, że jest już obiad. Wszędzie były świece. Mąż powiedział abym rozebrała się teraz do naga (ciuchy na podłogę), poszła do łazienki ( przygotowana kąpiel) i ubrała się w sypialni. Bodystocking, kajdanki na ręce i nogi, ale bez karabińczyków, czerwone szpilki, atlasowy szlafrok. Wróciłam do stołu. Zjedliśmy obiad. Potem poszliśmy do sypialni. Zdjął z łóżka kołdrę. Zobaczyłam, że są pasy do przypięcia kajdanek. Leżą dioda, wibratory, żele. Zawiązał mi oczy. Włączył muzykę. Położył mnie i przypiął. Bawił się mną. Do kolacji szczytowałam 4 razy. Cały czas miałam zawiązane oczy. Zrobiłam rimming, zrobiłam loda z połykiem. Po finiszu dalej kazał mi ssać i chwili zaczął mnie całować, a potem zerżnął w cipkę i anal. Szaleliśmy do około północy. W nocy zaczęłam loda i usiadłam na nim.
Skończył we mnie dwa razy.

Sobota

Śniadanko do łóżka. Kąpiel, garderoba. I tak dalej, tylko ja niczym dziwka osobista. Jest super.
Wyjazd do galerii na zakupy i kawę. Zmieniłam sukienkę na taką, że lepiej się nie schylać. Do tego kozaki do połowy uda. Wieczorem erotyka przy kominku i szampan.

Niedziela.

Przez sen poczułam palec przy pupie. Przyjemnie mi się zrobiło. Po chwili poczułam korek analny. Włączył i dreszcz wibracji przeszył mnie. Wzięłam stymulator łechtaczki i zaczęłam się bawić leżąc na boku. I poczułam jak wchodzi we mnie. Rżnął swoją sukę.
Po śniadaniu tylko lodzik i minetka na blacie w kuchni.
Po obiedzie wyjazd do mojej siostry. Oni też tak się bawią.
Miłego wieczoru życzę Wszystkim 🤩

Poniedziałek

Zerżnął mnie gdy jeszcze ciemno za oknami było.
Spust na biust. Głębokie gardłko i jeszcze raz rżnięcie. Dotarliśmy razem na szczyt.
Czekam na kolejny taki post 😉

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry