• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Resetweek. Tym razem w domku.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
17 stycznia.
Piątek.

Wróciłam z pracy. Od wejścia czułam, że jest już obiad. Wszędzie były świece. Mąż powiedział abym rozebrała się teraz do naga (ciuchy na podłogę), poszła do łazienki ( przygotowana kąpiel) i ubrała się w sypialni. Bodystocking, kajdanki na ręce i nogi, ale bez karabińczyków, czerwone szpilki, atlasowy szlafrok. Wróciłam do stołu. Zjedliśmy obiad. Potem poszliśmy do sypialni. Zdjął z łóżka kołdrę. Zobaczyłam, że są pasy do przypięcia kajdanek. Leżą dioda, wibratory, żele. Zawiązał mi oczy. Włączył muzykę. Położył mnie i przypiął. Bawił się mną. Do kolacji szczytowałam 4 razy. Cały czas miałam zawiązane oczy. Zrobiłam rimming, zrobiłam loda z połykiem. Po finiszu dalej kazał mi ssać i chwili zaczął mnie całować, a potem zerżnął w cipkę i anal. Szaleliśmy do około północy. W nocy zaczęłam loda i usiadłam na nim.
Skończył we mnie dwa razy.

Sobota

Śniadanko do łóżka. Kąpiel, garderoba. I tak dalej, tylko ja niczym dziwka osobista. Jest super.
Wyjazd do galerii na zakupy i kawę. Zmieniłam sukienkę na taką, że lepiej się nie schylać. Do tego kozaki do połowy uda. Wieczorem erotyka przy kominku i szampan.

Niedziela.

Przez sen poczułam palec przy pupie. Przyjemnie mi się zrobiło. Po chwili poczułam korek analny. Włączył i dreszcz wibracji przeszył mnie. Wzięłam stymulator łechtaczki i zaczęłam się bawić leżąc na boku. I poczułam jak wchodzi we mnie. Rżnął swoją sukę.
Po śniadaniu tylko lodzik i minetka na blacie w kuchni.
Po obiedzie wyjazd do mojej siostry. Oni też tak się bawią.
Miłego wieczoru życzę Wszystkim 🤩

Poniedziałek

Zerżnął mnie gdy jeszcze ciemno za oknami było.
Spust na biust. Głębokie gardłko i jeszcze raz rżnięcie. Dotarliśmy razem na szczyt.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Witam pięknie wszystkich.

Czy ktokolwiek z forum robi sobie z nią /z nim co jakiś czas wyjazd czy wyjście lub gdy "chata wolna" by dać upust swoim emocjom, namiętności, pożądaniu, wyuzdaniu?
Dla nas to raz w miesiącu Resetweek. Inne miasto lub gdy sami zostajemy w domu.

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
My od jakiegoś czasu znikamy dla świata w jakimś hoteliku. Nazywamy to żartobliwie "sex hotelowy". Wybieramy hotele albo apartamenciki jak najbardziej na odludziu, głównie w górach. W jednym miejscu byliśmy nawet dwa razy i pewnie nie koniec na tym bo jest tam balkon na którym możemy nago zapalić papierosa i widzą nas tylko sarenki, a do tego jest wanna z bąbelkami przy samym oknie z cudownym widokiem. Zabieramy wtedy sporo naszych zabawek, kajdanki, knebel, bieliznę erotyczną, rajstopki z dziurką itp. Z pokoju wychodzimy na śniadanie i kolację, ewentualnie na jakiś basen i sauny. No i potem wanna, łóżko, wanna, łóżko, wytrysk do kawy(mojej i jej) i pijemy razem na balkonie. Zabieramy jakieś drineczki lub wino. To jest dla nas czas, kiedy możemy być tylko dla siebie, otwarci. To właśnie dzięki tym wyjazdom ujawniłem przed żoną jakie mam fetysze i perwersyjki i jest super bo na każdym kolejnym wyjeździe pomaga mi coś z tych fantazji zrealizować, a co w warunkach domowych jest całkiem awykonalne. Zauważyłem też, że moja Ż coraz bardziej się w to wciągnęła i też się nakręca moimi fetyszami. Sama już dopytuje o kolejny wyjazd. Dzięki tym wyjazdom nasze życie erotyczne weszło po 20 latach małżeństwa na zupełnie nowy poziom. Tylko tak możemy spędzić prawie cały dzień nago razem. Te wyjazdy weszły już na stałe do naszego kalendarza. Szkoda że tylko kilka razy w roku ale takie trzy cztery dni we dwoje, bez skrępowania, bez uciszania w chwili orgazmu, kiedy można zupełnie nago albo w samych pończoszkach wędrować pomiędzy łazienką a łóżkiem dają nam mega zastrzyk dobrej energii. Częst okazją do takich wypadów jest też wyjazd do innego miasta np ma koncert i wówczas choć to nie konieczne to zamawiam hotel i jedziemy dzień wcześniej, a wracamy dzień po koncercie wykorzystując noclegi w chotelu na dziki sex.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
No i super 👍
Czy lubisz, by Twoja żona ubrała się bardzo sexy, kusząco i wyszłaby z Tobą na miasto tak ubrana?

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Bardzo bym chciał ale to żadkość. Chyba z 5 lat ją namawiałem na legginsy ala latex albo spodnie z eko skóry no i jest przełom. Ubiera i to nawet czasem sama od siebie. Jeszcze wiele do zrobienia w temacie ubioru. Bielizna erotyczna do łóżka tylko jak przygotuję co ma włożyć i trochę po nalegam. Własnym sumptem to niezmiernie żadko założy jakąś satynę itp., a normalnie to bawełna😐. Wyjątek stanowią większe imprezy rodzinne z muzyką kiedy potrafi założyć czerwoną mini, apetyczne rajstopy i szpileczki.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
To może mini sukienka, rajstopy z otwartym krokiem i szpilki?
Ja o tej porze roku dodaję płaszczyk aby nie marznąć. Oczywiście pamiętać należy o perfumach i biżuterii by nie być zbyt nago 😉
Bieliznę należy zostawić w garderobie 😉

To elegancki wyjściowy strój na romantyczną kolację na mieście.

Wiosną rajstopy zastępuję pończochami i pasem do nich.

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Bez majtek? Chyba bym nie wytrzymał. Na sukienkę i szpilki jest szansa ale na rajstopy z dziurką to musiałbym się mocno napracować żeby ją przekonać. Marzy mi się zabrać ją na spacer z masażerem w muszelce, takim na pilota😃. Właśnie kupiłem na wyjazd w przyszły weekend. Muszę tylko wymyśleć jak ją do tego namówić.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Zdradzę mały sekret jak to się u nas zaczęło.

Na początku oczywiście korespondencja, rozmowy telefoniczne, maile. Po około miesiącu spotkanie. Rozmowy, żarty, itp.
Udaliśmy się na obiad do restauracji. Miałam na sobie nową, koronkową bieliznę, sukienkę przed kolano, szpileczki. Kilka razy dotknęliśmy tematu intymności. On zapytał czy chciałabym przeżyć dziś namiastkę erotyki. Zgodziłam się i uśmiechnęłam. Wyjął z kieszeni marynarki telefon i wysłał do mnie SMS. Pamiętam doskonale jego treść. " Dyskretnie zdejmij majteczki i zwinięte w garści podaj mi je nad stołem".
Tak to się wszystko zaczęło w moim nowym życiu po rozwodzie.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Telefon to super sprawa. Pomaga przekazać myśli, które ciężko wypowiedzieć. Ja na jednym z wyjazdów posyłałem mojej Ż screeny z tym co bym chciał z nią spróbować. Posłałem jej też tekst ze stronki w temacie jak nauczyć męża zlizywać wytrysk ze środka. Poprosiłem, żeby nie zastanawiając się nad niczym po prostu to zrobiła. I zrobiła to. Kazała mi posprzątać po wytrysku. To było mi potrzebne i zrobiłem to wówczas z największą rozkoszą dla nas obojga.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Tymczasem...dzisiaj moja Przyjaciółka wybiera się na urodziny swojego kolegi...później napiszę jak się dla Niego ubrała :)

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Jesteśmy już na Podhalu. Cel - Białka Tatrzańska.
Jutro spacer na Halę Gąsienicową, a potem namiętności, rozkosz, wyuzdanie. Kolejny Resetweek na wyjeździe. Dobrze, że poniedziałek jeszcze będzie do odpoczynku.