przez to nie umiem flirtować, potrzebuję kilkunastu minut,żeby wymyślić jakąś ciekawą historyjkę,żeby przyciągnąć kobietę, rozmawiam o sprawach zbyt poważnych- JESTEM NUDNY< NIEDOWCIPNY< NIEKREATYWNY< POZORNIE NIE MAM CIEKAWEJ OSOBOWOŚCI- Sˇ TO POZORY>>>>ALE 99,999999999999% KOBIET NIE SPRAWDZA< CO SIE ZA TYMI POZORAMI KRYJE< TYLKO UCIEKA I MA PRAWO>>>>BO MOJE NIEŚWIADOME DLA MNIE ZACHOWANIA Sˇ ODBIERANE PRZEZ KOBIETY ZWŁASZCZA- JAKO SZCZYT CHAMSTWA< PODŁOŚĆI<GŁUPOTY<EGOTYZMU< KRETYNIZMU<DOWÓD CHOROBY PSYCHICZNEJ [NIEPOTRZEBNE SKREŚLIĆ] - piszę maile czy gadam na GG nie zdając sobie kompletnie sprawy z tego, że mogę zranić kobietę....nie czuję kompletnie tego....a przecież samym doborem słów i ich kolejnością można kobietę wrażliwą i delikatną zranić....wiem, ale ja jestem autystykiem, szalenie egocentryczną nieświadomie osobą, sam nie wyłapuję takich subtelności....dlaczego też zadaję się z sobie podobnymi ludźmi,przeważnie mężczyznami....bo nam zespół Asbergera o wiele częściej się zdarza niż Wam, moje Panie.