• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rajstopy/pończochy dla mężczyzn

Panowie, czy nosicie rajstopy/pończochy?

• Tak

Votes: 11 78,6%
  • Nie

Votes: 3 21,4%

• Total voters
    14
Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Ja kupuję na romartex.pl, ale tam są damskie choć w różnych rozmiarach. Typowo męskie rajstopy (z wypukłością w "tym" miejscu) to chyba na jednym z chińskich portali aukcyjnych. (Celowo nie wymieniam nazwy Aliexpress bo mi za reklamę nie zapłacą...)

Mężczyzna

MARSIM

Nowicjusz
Ja kupuję na romartex.pl, ale tam są damskie choć w różnych rozmiarach. Typowo męskie rajstopy (z wypukłością w "tym" miejscu) to chyba na jednym z chińskich portali aukcyjnych. (Celowo nie wymieniam nazwy Aliexpress bo mi za reklamę nie zapłacą...)

Z powyższego wynika że adres sklepu który podałeś za reklamę zapłacił.....

Mężczyzna

Kormoran

Nowicjusz
Ja również lubie zakładać rajstopy i pończochy, a seks tylko kiedy kobieta ma je na sobie
Nie Ty jeden :)
Udany seks to tylko w rajstopach / pończochach partnerki, a do masturbacji nie podchodzę bez nylonów dla siebie ;)
niestety nie zawsze mam jak ubrać sobie szpilki - a to zawsze jeszcze bardziej podnieca!

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
a do masturbacji nie podchodzę bez nylonów dla siebie ;)
Tak z ciekawości... Widziałeś kiedyś PRAWDZIWE nylony? Bo pończochy które można kupić w każdym sklepie czy na bazarze czy portalu aukcyjnym, to NIE SĄ nylony... Bawią mnie komentarze pod zdjęciami na różnych portalach: "Och, jakie cudne nylony". A laska ma na sobie normalne pończochy samonośne... ;)

Mężczyzna

Kormoran

Nowicjusz
Tak z ciekawości... Widziałeś kiedyś PRAWDZIWE nylony? Bo pończochy które można kupić w każdym sklepie czy na bazarze czy portalu aukcyjnym, to NIE SĄ nylony... Bawią mnie komentarze pod zdjęciami na różnych portalach: "Och, jakie cudne nylony". A laska ma na sobie normalne pończochy samonośne... ;)
A i owszem, ale tanie nie są!

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Panowie, czy nosicie rajstopy/pończochy? Jeśli tak to czy możecie polecić jakieś sklepy z rajstopami dla mężczyzn?
a w jakim celu chcesz je kupić ? Potrzebujesz typowe rajstopy dla facetów, czy rajstopy uciskowe bo masz problemy żylne ? Typowe rajstopy męskie są absurdalnie drogie, kryjące i w mojej ocenie są bezsensownym wydatkiem. Kupuj po prostu rajstopy czy pończochy tam gdzie wszyscy i tyle.

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Luz :)
można użyć ogólnie „nylony” albo dokładnie i różnica jest owszem OGROMNA :) ale w cenie i dostępności też :)
No nie. Nie można użyć ogólnie "nylony". Nylony to nylony i myślę że tak z 95 procent osób używających tej nazwy, prawdziwych nylonów w życiu na oczy nie widziało...

Mężczyzna

dispentpleer

Cichy Podglądacz
Nie mówię o jakiś rajstopach czy rajtuzach świeckich czy w wzorki tylko zwykłych np. Do koloru spodenek lub tak do pod spodnie. To tylko rajtki. Przeciesz kobiety tez noszą meskie ciuchy. Tylko jest tak ze kobiety są odwazniejsze bo poprostu zakłada i tyle a faceci to patrzą jak zobaczą u kolegów lub jak inni noszą a najlepiej żeby było markowe i drogie. Ale juz tak jest i tyle, możesz zrobić do eobuwie, są bardzo tanie.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry