• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pytanie na śniadanie do PANÓW

Kobieta

Naruko007

Nowicjusz
Hej panowie
Jestem ciekawa czy mieliscie tak iz miętka lub rimming łaskotało wasza partnerkę???
Jak tak to co zrobiliscie??

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
nie wiem od czego to zależy ale przy rimmigu jak liżę jej sam odbyt to jest ok ale jak liżę delikatnie pośladki to ma bardzo duże łaskotki takie nie do wytrzymania, ale nie zawsze tak jest, czasami jest jej przyjemnie i łaskotek tak dużych niema

Mężczyzna

Slave

Cichy Podglądacz
Ja tak nie mialem... ja mam dość mocne szkolenie jako uległy w kwestii lizania więc raczej na początku moze gilac jednak raczej to daje inne odczcia jeśli jest robione poprawnie Pani

Mężczyzna

Pan Dupka

Cichy Podglądacz
Jakoś to żonie za bardzo nie przeszkadza, ale zawsze się zaśmieje i powie, że łaskocze 😉 ale nie chce, żebym się ogolił 🙂

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
No na cipce to chyba kazda ma
Ale lubisz minetkę?
35574062.gif

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Kwestia podniecenia. Na początku każdy dotyk może być łaskotką. Wystarczy zmienić siłę nacisku, energię, intensywność lub sposób dotyku. Znam kobietę gdzie podczas masażu stóp miała potężne łaskotki, a po chwili zamieniło się to w bardzo duże podniecenie i po jakims czasie okazalo się że wystarczy jej masaż stóp by osiągnąć orgazm. Każdy organizm jest inny i można się przyjemnie zaskoczyć. Najpiękniejsze jest odkrywanie