• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do Pań

Mężczyzna

Mlody0200

Cichy Podglądacz
Czy lubicie młodszych mężczyzn w łóżku? Co was skłania żeby z nimi się przespać albo wejść w dłuższą relację?

Mężczyzna

AnonimowyWładca

Cichy Podglądacz
Ostatnio mam taką fantazję, ale nigdy tego nie robiłam. Co mnie skłania? Uwielbiam spełnianie fantazji, przecież po to się właśnie żyje ;)
Ciekawa fantazja lecz nasuwa się pytanie o ile młodszy musi być facet od Ciebie żeby pójść z nim do łóżka? Lub w jakim przedziale wiekowym powinien być takowy mężczyzna ?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ciekawa fantazja lecz nasuwa się pytanie o ile młodszy musi być facet od Ciebie żeby pójść z nim do łóżka? Lub w jakim przedziale wiekowym powinien być takowy mężczyzna ?
W tej fantazji nie planowałam nikogo legitymować. To fantazja z policją, to inny zestaw ;)
To, ze chce kiedys sprobowac z młodszym nie przekreśla starszego. Ale w tej konkretnej to tak z 10 lat młodszy jakby był to już miło. Mam bujną wyobraźnię w razie czego ;)

Mężczyzna

AnonimowyWładca

Cichy Podglądacz
W tej fantazji nie planowałam nikogo legitymować. To fantazja z policją, to inny zestaw ;)
To, ze chce kiedys sprobowac z młodszym nie przekreśla starszego. Ale w tej konkretnej to tak z 10 lat młodszy jakby był to już miło. Mam bujną wyobraźnię w razie czego ;)
Idealnie gdy kobieta ma bujną wyobraźnię wręcz fantastycznie. Dziesięć lat różnicy sporo chodź nie powiem chciałbym z taką różnicą wiekową również spróbować czyli przypuśćmy kobieta lat 20 albo 40 chodź może być nawet 18 jak i również powyżej 40🤭

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Idealnie gdy kobieta ma bujną wyobraźnię wręcz fantastycznie. Dziesięć lat różnicy sporo chodź nie powiem chciałbym z taką różnicą wiekową również spróbować czyli przypuśćmy kobieta lat 20 albo 40 chodź może być nawet 18 jak i również powyżej 40🤭
Wszystko jest kwestią tego jak bardzo czegoś chcemy, bo jak bardzo bardzo to da się wszystko ponaginać ;)

Mężczyzna

AnonimowyWładca

Cichy Podglądacz
Wszystko jest kwestią tego jak bardzo czegoś chcemy, bo jak bardzo bardzo to da się wszystko ponaginać ;)
Zdecydowanie masz rację jeśli się chce czegoś ogromnie idzie nagiąć mega margines lecz lepiej trzymać swoje ustalone granice aby było przyjemniej i mieć świadomość że wreszcie fantazja została spełniona w swoich ustalonych granicach.

Kobieta

Grzeczna

Cichy Podglądacz
Czy lubicie młodszych mężczyzn w łóżku? Co was skłania żeby z nimi się przespać albo wejść w dłuższą relację?
Jestem ciekawa jak to by było, ogólnie sama jestem młoda, więc żeby chłopiec był ode mnie sporo młodszy musiałby mieć 16/17 lat. Z moich doświadczeń wynika że chłopcy w takim wieku, wcale nie byli boscy w łóżku ,raczej nieporadni, ale uważam, że ich duże libido to duży plus. Może dałoby się coś z tym zrobić.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Nie spotkałam jak dotąd młodszego, który by mną zakręcił.
Gdyby tak było, nie patrzyłabym na wiek, tak samo jak w przypadku tych starszych.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Jestem ciekawa jak to by było, ogólnie sama jestem młoda, więc żeby chłopiec był ode mnie sporo młodszy musiałby mieć 16/17 lat. Z moich doświadczeń wynika że chłopcy w takim wieku, wcale nie byli boscy w łóżku ,raczej nieporadni, ale uważam, że ich duże libido to duży plus. Może dałoby się coś z tym zrobić.
Przecież to z twojej strony byłby grooming. Jesteś młodą kobietą a 16 czy 17 latek to nastolatek. Niesmaczne.