• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Puszyste babcie...

Mężczyzna

Misiekkk31

Cichy Podglądacz
Cóż... Moim fetyszem są właśnie bardzo dojrzałe, najlepiej grubsze kobiety. Ale no niestety... Znaleźć nie mogę.. może tutaj mi się uda? Kuj-pom/Wlkp. Ja singiel 32l

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Od ilu lat klasyfikujesz kobietę jako babcia? Czy chcesz żeby ona gotowała Ci obiad, Ty będziesz mówić "babciu już nie zjem więcej", a ona "wnusiu, mój wnusiu jeszcze dokładeczka, bo taki z Ciebie przystojny kawaler".

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Pod określenie stara i gruba to się łapie moja teściowa. Nie chciałbyś jej? Tylko warunki są takie, że bierzesz ją do siebie i musisz mieszkać co najmniej 500 kilometrów ode mnie.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Pod określenie stara i gruba to się łapie moja teściowa.

A wiesz, że jej córka będzie najprawdopodobniej dość podobna do mamusi w jej obecnym wieku (w sumie 85E to chyba już o czymś świadczy)? Fascynuje mnie to, że faceci wybierają sobie kobietę i nienawidzą jej matki ....

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
A wiesz, że jej córka będzie najprawdopodobniej dość podobna do mamusi w jej obecnym wieku (w sumie 85E to chyba już o czymś świadczy)? Fascynuje mnie to, że faceci wybierają sobie kobietę i nienawidzą jej matki ....
Całą "urodę" i charakterek po mamusi odziedziczyła druga córka. Gdyby moja była taka jak jej matka, to rozstalibyśmy się już dawno. A na moją nienawiść teściowa sama sobie zapracowała.