• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pulsator Fun factory

Mężczyzna

namietny242

Cichy Podglądacz
Witam,
Lubimy z żoną zabawiać się przed sexem różnymi wibratorami, znaczy ja się z nią bawię i wkładam :)
Mamy tylko zwykłe wibratory, ale ostatnio znalazłem pulsator Fun factory. Chcę kupić taki na próbę ale nie za bardzo wiem który. Nie są tanie bo ok 500-700zł. rozważam dwa stronic G i stronic Real. nie wiem który wybrać. Czy ktoś z was używa któregoś z nich i może opisać wrażenia?

Kobieta

Rikke

Dominujący
Ten fun factory ładnie wygląda, opis też ok, ale ta cena... :rolleyes: Mam połowę tańszy pulsator Pretty Love, 7 trybów wibracji,silikon medyczny. Nie powiem, że jest zły, bo nie jest, ale w moim odczuciu zdanie: "Jego niezrównaną i nowatorską cechą jest naturalny ruch, odwzorowujący prawdziwy seks. Wibrator porusza się w górę i w dół, co w rezultacie daje najwyższej jakości doznania erotyczne, a cześć do stymulacji łechtaczki wibruje." jest głownie chwytem marketingowym.
Owszem, niby wchodzi i wychodzi, ale porównanie tego z prawdziwym seksem to jak porównanie poloneza z ferrari ;)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry