• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Psotki podczas weekendu we dwoje nad morzem

Kobieta

PolaAr

Cichy Podglądacz
Hej, chciałam się podzielić z Wami tym że za kilka dni uciekam na przedłużony weekend nad polskie morze. Wybieramy się z kolegą który poza tym, że jest moim fuck friend to jest super facetem!! Chcemy spędzić fajnie i aktywnie czas. Będziemy nocować pod namiotem. Mamy po około 30 lat i naszą dewizą jest „róbmy sobie dobrze” :) może macie za sobą podobne wypady, propozycje tego jak wspólnie spędzić miłe i erotyczne wakacje?:) może zainspirujecie mnie swoimi fantazjami?:)

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Czyli wasza relacja to takie FWb? ;)
My spędzaliśmy czas wychodząc na drinka i dobre jedzenie. Czasem wystarczyło wspólne oglądanie filmu, żeby skończyło się sexem.
Nigdy nie zapominaliśmy o naszym ulubionym winie. Oczywiście po butelce na głowę ;)
A tak BTW, jestem po weekendzie w Trójmieście i polecam jakaś ustronną plażę :D

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Ja wróciłem właśnie znad morza, nad którym byłem z partnerką. Zawsze na wczasach uprawiamy więcej seksu i nie inaczej było tym razem. Wczoraj, gdy myłem zęby po kąpaniu, mimochodem weszła do łazienki i zaczęła pod prysznicem sobie spłukiwać piasek z włosy. Gdy woda zaczęła spływać po jej cyckach i cipie, mój kutas od razu stanął i wróciliśmy do pokoju, by uprawiać seks.