• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przypadkowy wytrysk na twarz

Mężczyzna

marcin423

Cichy Podglądacz
Cześć,

Pytanie głównie do Pań. Ostatnio z nową partnerką uprawialiśmy seks klasycznie, na misjonarza i finiszowała mi ręką. Z racji tego że mam dość obfity wytrysk to jego część wylądowała na jej twarzy. Wybiegła szybko z łóżka i miała do mnie o to pretensje. Czy powinienem bardziej uważać czy też jej reakcja była przesadzona?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Jeśli ją ostrzegłeś o tym, że zaraz dojdziesz, a ona nie zrobiła prostego uniku to wina leży po jej stronie 😉.
Natomiast jeśli wytrysk bez ostrzeżenia, to mogła się wkurzyć. Nie każda będzie chciała na twarz, a czasem może nie mieć ochoty akurat w danym momencie 😁.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Cześć,

Pytanie głównie do Pań. Ostatnio z nową partnerką uprawialiśmy seks klasycznie, na misjonarza i finiszowała mi ręką. Z racji tego że mam dość obfity wytrysk to jego część wylądowała na jej twarzy. Wybiegła szybko z łóżka i miała do mnie o to pretensje. Czy powinienem bardziej uważać czy też jej reakcja była przesadzona?
Skąd mamy wiedzieć, nie znamy istotnych szczegółów z takiego opisu sytuacji.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry