• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyłapaliście żonę na zdradzie albo przyłapaliście innych podczas seksu

Kobieta

Parkahard

Cichy Podglądacz
Mąż przyłapał mnie na zdradzie 2 lata temu .Jesteśmy dalej razem ale już w luźnym związku. Co Wy zrobiliście albo zrobilibyście widząc akcje

Mężczyzna

Pele

Seks Praktykant
Panowie a nie podnieca was i nie ekscytuje coś nowego zakazanego od razu od takich sytuacji uciekacie ?

Jasne że nie tylko że u Ciebie akurat dobrze się skończyło a u innych mogłoby zupełnie inaczej .. ;)

Tak czy owak nie zdrada mnie nie rajcuje chyba że osoba z którą to robię zdradza w tym momencie kogoś innego to wtedy nabiera trochę smaku :p

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
U mnie nierealne raczej, żona strasznie monogamiczna.

Trudno mi wyobrazic sobie taką sytuację i moją reakcję. Teraz na chłodno to myślę, że bym z ukrycia poobserwował i może chciał się jakoś przyłączyć, albo bym schował się, uciekł i udawał, że nic nie wiem póki bym czegoś nie wymyślił, ale obawiam się, że emocje mogłyby wziąć górę, a też zależy jaki bym miał wtedy nastrój...

Wielka niewiadoma.

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png