• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną możliwa czy nie?

Krzyś

Nowicjusz
Mam dla was taki temacik. Otóż czy wg was jest możliwa przyjaźń między kobietą a mężczyzną, bez żadnych podtekstów erotycznych? Czy jest tak że prędzej czy później któraś ze stron zacznie oczekiwać czegoś więcej od tej znajomości? Jak wy myślicie?

SETH

Podrywacz
Moim zdaniem chyba nie.. Istnieje koleżeństwo, ale żeby przyjaźń to nie.. Zawsze któraś ze strony będzie oczekiwać czegoś więcej. Jeśli nie teraz to na pewno w późniejszym okresie czasu.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Moim zdaniem równierz - Nie. To nieprawdopodobne ponieważ kobieta i mężczyzna znacznie różnią się zainteresowaniami, preferowanymi tematami, zachowaniem... Kobieta + mężczyzna = para(zawsze :) ).

ted

Biegły Uwodziciel
Milosc opiera sie na przyjazni, to jest jej zalazek, pomalu ta przyjan zaczyna sie przejawiac w cos wiecej, wspolne zainteresowania zblizaja ludzi potem zaczynamy podziwiac druga strone, widziec w niej szczegolne checy i sie zakochujemy tak to juz jest.

asik

Cichy Podglądacz
a ja uwazam, ze jest mozliwa (skad? mam przyjaciela, mieszkalismy razem kilka lat >> jako studenci )

ted

Biegły Uwodziciel
A z kad masz pewnosc ze czegos do Ciebie nie czul a nie chcial tego okazywac bo bal sie utracic przyjazn jaka was laczyla

fraszka

Podrywacz
Ja się kilka razy nawet dałam na to nabrać... jeden "przyjaciel" mi sie nawet oświadczył (i na tym koniec nie tylko przyjaźni ale i znajomości)...nie może istnieć a wyjątki tylko potwierdzają regułę.
Teraz uważam że najlepiej jest mieć przyjaciela w mężczyźnie/kobiecie którą się kocha z wzajemnością.

ted

Biegły Uwodziciel
W sumie prawdziwa przyjazn pomedzy mezczyzna i kobieta jest mozliwa jedynie w zwiazku gdy oboje partnerow polega na sobie ufa i kocha sie.

rose

Biegły Uwodziciel
hehe.. SETH- dobre.. ale wiecie co?? ja mam wątpliwości nawet co do tej przez internet.. ponad rok temu poznałam chłopaka przez interten.. rozmawialismy przez 2 miesiące- i czułam że jest moim przyjacielem.. dzisiaj jestesmy parą od mniej wieej roku.. :lol: :lol: :lol:

eibon

Cichy Podglądacz
a czy uwierzy mi ktoś, jak napiszę, że mam przyjaciółkę wobec której nie miałem żadnych zamiarów? zresztą odwrotnie też. wszelkie kontakty są całkowicie bezpłciowe :) i były nawet jak byliśmy samotni. fajnie tak. chociaż ponoć wyjątek potwierdza reguułę, tak?

przyjaźń w związku... no chyba normalna sprawa. czasem ciężko byłoby mi się dogadać z tą drugą osobą, gdybym nie widział w niej i przyjaciela.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Związek to partnerstwo - trzeba rozumieć i współczuć z ukochaną osobą. Miłość to dla mnie taka przyjaźń do kwadratu i jeszcze razy trzy. Trza się wzajemnie wspierać :D .

ona

Nowicjusz
a ja wam powiem tyle, że taka przyjaźń istnieje:) i jest fantastyczną sprawą :wink:

ja jakoś zawsze lepiej dogadywałam się z płcią przeciwną..... :D właściwie wolę przyjaźnić się z facetami niż z dziewczynami;]
obecnie mam kilq prawdziwych przyjaciół... sami faceci :wink: i dogaduję się z nimi naprawdę świetnie.... i w większości bez podtekstów :D

MŁODY i mały

Cichy Podglądacz
a ja mam wiecej kolerzanek ale tylko tak naprawde kocham tylko 1 a reszta to sami friends zreszta nie warzne jaka płec warzne czy jest szczery miły no jak prawdziwy przyjaciel ....:*:*:*:*

Aru$

Nowicjusz
Jest możliwa taka przyjaźń. Sam mam przyjaciółkę, z którą już nie raz, nie dwa mogliśmy przejść w związek ale oboje wiemy, że lepiej nam bez tego. Kurde ale muszę przyznać, że gdybym kiedyś szukał partnerki to Ona byłaby pierwsza- niby przyjaźń ale coś więcej też chyba. O kurna, zacząłem pisać i mam teraz niezłą myślane:/
Jak to ktoś kiedyś powiedział: jeszcze będziecie małżeństwem, poczekajcie a zrozumiecie...