• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przygody na saunach

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
Siemanko. Czy ktoś miał z was kiedyś jakieś przygody na saunach? Powszechna nagość dookoła może skłaniać niekiedy do różnych przygód. Ja osobiście parę miałem i było to coś niesamowicie podniecającego

Mężczyzna

DarkDrink

Cichy Podglądacz
Saunuję regularnie od ponad roku i nigdy nie byłem świadkiem żadnych sytuacji - może to kwestia miejsca, bo jest to duża sauna. Sauna to nie miejsce na igraszki i takie zabawy mogą skończyć się co najmniej wyrzuceniem z obiektu. Niemniej jednak, nie jeden raz w saunie parowej, gdzie zawsze jestem nago (nie mam z tym problemu) niejednokrotnie czułem wzrok ze strony obu płci. Dla mnie sauna to relax, gdzie przenoszę się w inny wymiar - na pewno nie erotyczny.

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
Dla mnie sauna to walka o życie. Jak tam oddychać? I ten upał, ledwo tam siedzę, więc nie ma opcji żeby robić coś więcej.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Z żoną chodziliśmy do małej sauny, byliśmy tam sami i zdarzało się uprawiać tam miłość.... Ale tylko raz, bo przy tej temperaturze, to jest delikatnie mówiąc.... Niebezpieczne... Ja to się bałem, że mi nie tylko penis stanie...

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Z Żoną lub każde z nas z osobna saunuje od lat w dużych saunariach i przyznam się szczerze, że nie doświadczyliśmy czy też nie widzieliśmy żadnych zachowań z podtekstem seksualnym. Chociaż bycie nago pośród innych osób właściwie można by pod takie zachowania podciągnąć 😊. Oczywiście (co mnie kompletnie nie dziwi) wzrok mężczyzn czasem się skupia na nagim ciele Żony. Jednak jest to dość subtelne zerkanie a nie nachalne gapienie 🫣.