Opowiem krótko swoją historię. Dlaczego tu się znalazłem. Wszyscy myślą, że jestem hetero. A ja sam już nie wiem co o tym myśleć. Zawsze żyłem z kobietami. Ale to nie było życie bo seksualnie mnie upokarzaly bo mam małego. Doszło do sytuacji, że zacząłem co raz bardziej z czystej ciekawości myśleć o facetach. Czemu by nie spróbować? I zrobiłem to. Zostałem potraktowany jak uległa dziwka dosłownie. Może i zaczęło się niewinnie od pocałunków ale później było już inaczej. Bo jak można nazwać sytuację w której jestem trzymany za włosy a kutas wchodzi mi głęboko do gardła? Później zostałem przeruchany w tyłek w bardzo różny sposób w bardzo różnych pozycjach. Ból pomieszany z jakąś psychiczną rozkoszą. Czułem duże pożądanie ze strony mężczyzny z którym to robiłem. Bolało ale nie potrafiłem i chyba nie do końca chciałem to przerwać. Wręcz przeciwnie, chciałem więcej. Po wszystkim miałem obolałe dupsko i doła ale nie potrafię przestać o tym myśleć. I dlatego chcę poznać silnego, dominującego byka Najchętniej dojrzałego po 40-tce z którym to powtórzę. A może na dłużej? To możliwe aby znalazł tu się taki facet? Jeśli Cię nie przeraziła moja dziwaczna sytuacja. Napisz. Bardzo tego chcę.