• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przestałem być hetero. Co robić?

Mężczyzna

Adi1234

Cichy Podglądacz
Opowiem krótko swoją historię. Dlaczego tu się znalazłem. Wszyscy myślą, że jestem hetero. A ja sam już nie wiem co o tym myśleć. Zawsze żyłem z kobietami. Ale to nie było życie bo seksualnie mnie upokarzaly bo mam małego. Doszło do sytuacji, że zacząłem co raz bardziej z czystej ciekawości myśleć o facetach. Czemu by nie spróbować? I zrobiłem to. Zostałem potraktowany jak uległa dziwka dosłownie. Może i zaczęło się niewinnie od pocałunków ale później było już inaczej. Bo jak można nazwać sytuację w której jestem trzymany za włosy a kutas wchodzi mi głęboko do gardła? Później zostałem przeruchany w tyłek w bardzo różny sposób w bardzo różnych pozycjach. Ból pomieszany z jakąś psychiczną rozkoszą. Czułem duże pożądanie ze strony mężczyzny z którym to robiłem. Bolało ale nie potrafiłem i chyba nie do końca chciałem to przerwać. Wręcz przeciwnie, chciałem więcej. Po wszystkim miałem obolałe dupsko i doła ale nie potrafię przestać o tym myśleć. I dlatego chcę poznać silnego, dominującego byka Najchętniej dojrzałego po 40-tce z którym to powtórzę. A może na dłużej? To możliwe aby znalazł tu się taki facet? Jeśli Cię nie przeraziła moja dziwaczna sytuacja. Napisz. Bardzo tego chcę.