• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przemoc

Mężczyzna

Vojtek

Nowicjusz
Od dłuższego czasu kręci mnie przemoc w seksie. Z moją partnerką i naszą przyjaciółką lubimy aranżować sceny gwałtu. Lubimy też oglądać coś takiego.
Czy to jest normalne ? Kto z Was lubi takie tematy ?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Ogólnie uważam przemoc za nic seksownego ale jeżeli wy lubicie , to bawcie się dobrze.
Pytanie mam tylko jedno, ty lubisz bić kobiety? Czy one cię biją?

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Bawiłam się w gwałt pozorowany. Trzeba naprawdę dobrze się znać i ufać sobie. Bez tego ani rusz.
Mij facet musi wiedzieć kiedy moje NIE CHCE/PRZESTAŃ jest prawdziwe, a kiedy tylko to gra. Kiedy mnie coś autentycznie boli.
Z przemocą podobnie. Łapanie za szyję, ramiona, nadgarstki też trzeba umieć, bo nie chodzi tylko o siłę i dominację, byle tylko uderzyć, ale o wyczucie w tym wszystkim.

Uważajcie.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Bawiłam się w gwałt pozorowany. Trzeba naprawdę dobrze się znać i ufać sobie. Bez tego ani rusz.
Mij facet musi wiedzieć kiedy moje NIE CHCE/PRZESTAŃ jest prawdziwe, a kiedy tylko to gra. Kiedy mnie coś autentycznie boli.
Z przemocą podobnie. Łapanie za szyję, ramiona, nadgarstki też trzeba umieć, bo nie chodzi tylko o siłę i dominację, byle tylko uderzyć, ale o wyczucie w tym wszystkim.

Uważajcie.
Jak zwykle się zgadzam, tu warto mieć słowo bezpieczne. Takie na serio. No i partnera, któremu ufamy na tyle, że wiemy, że nawet w namiętnym szale ono zadziała. Zaufanie to podstawa.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Jak zwykle się zgadzam, tu warto mieć słowo bezpieczne. Takie na serio. No i partnera, któremu ufamy na tyle, że wiemy, że nawet w namiętnym szale ono zadziała. Zaufanie to podstawa.
Myślę, że przy tego typu zabawach takie hasło, magiczne słowo, które wszystko przerywa to podstawa.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Myślę, że przy tego typu zabawach takie hasło, magiczne słowo, które wszystko przerywa to podstawa.
Nie tylko z punktu widzenia bezpieczeństwa, ale aby partnera za mocno nie blokować gdy się będzie trochę protestować głośniej ;) on też musi wiedzieć, że to roleplay ;)

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry