• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przedwczesny wytrysk

Mężczyzna

Tsipek

Cichy Podglądacz
Jakie środki na na to polecacie? Zależy mi głównie na tabletkach, bo problem siedzi w głowie.
Mógłbym spróbować też jakieś chusteczki czy coś, ale się nie znam, a dwa to raczej będą za słabe.
Mam partnerkę ze tak powiem - z wyższej półki i po kilku minutach niestety dochodzę. Próbowałem spray ale nic nie pomógł.
Nie chce też czegoś wziąć, żeby opadła erekcja. Najlepiej coś, żeby opóźnić wytrysk, a erekcję nawet wzmocnić.

Z góry dziękuję za pomoc

Mężczyzna

ursusz

Cichy Podglądacz
Witam, moj problem nie jest powszechny dlatego ze podczas stosunku za szybko dochodze. Widze mine partnerek i nie sa tym faktem zbyt zadowolone... Macie jakies skuteczne i sprawdzone sposoby na to ?

Mężczyzna

Tsipek

Cichy Podglądacz
Witam, moj problem nie jest powszechny dlatego ze podczas stosunku za szybko dochodze. Widze mine partnerek i nie sa tym faktem zbyt zadowolone... Macie jakies skuteczne i sprawdzone sposoby na to ?
Kupiłem tabletki orgazm kontrol ( 60 kapsułek cena ponad 80 zł ) i powiem ci że różnice widać od razu. Rucham się ponad godzinę a biorę tylko jedna, 5 minut przed stosunkiem

tatarzyn

Nowicjusz
Korzystałem dosc dlugo i mogę polecic Orgasm control, nie dość że działa to jeszcze jest na minerałach więc nie ma strachu o organizm.

Mężczyzna

ursusz

Cichy Podglądacz
Na przedłużenie stosunku poleca się:
prezerwatywę ( durex performa, z tego co wiem to również unimil ma takie prezerwatywy)
chusteczki OC wipes - coś takiego jak prezerwatywy ale bez lateksu
ewentualnie jakieś spraye

Pomaga masturbacja wcześniej ( chociaż wiadomo,że nie w każdej sytuacji jest to wykonalne)