• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji

Mężczyzna

Oblivion

Cichy Podglądacz
W związku z tym, że staramy się o dziecko, oboje jesteśmy już sporo po 30stc - w związku z intensywnym pożyciem, miewam problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Ktoś może przechodził przez podobny problem? Jak sobie z tym poradzić?

Mężczyzna

MARSIM

Nowicjusz
Pytanie co znaczy intensywne pożycie? Trzy razy dziennie czy trzy razy w tygodniu? Bo na 3 razy dzinnie bym doradził zmnijeszenie ilości prób. Nam kiedys pomogło

Mężczyzna

Siedem

Cichy Podglądacz
Pamiętam, że ja wspomagałem się środkiem to nazwie Penis complete. W sensie po to, aby być w ciągłej gotowości :)
Wiadomo, człowiek to nie maszyna i nie może na zawołanie. Penis complete sprawiał, że po jakimś tam podnieceniu nie było problemu z osiągnięciem erekcji.

Mężczyzna

Oblivion

Cichy Podglądacz
Widzę, że to ogólny problem.
I ile kosztuje dokładnie ten penis complete? Można poprosić jakiś skład?

Mężczyzna

Siedem

Cichy Podglądacz
Do najtańszych nie należy ale moim zdaniem warto.Ale tego typu suplementy generalnie nie są tanie. Te wszystkie badania, możliwość dopuszczenia do sprzedaży itd. To wszystko przecież kosztuje.

Mężczyzna

Oblivion

Cichy Podglądacz
Dzięki wszystkim za pomoc. Zamówiłem ten środek który jeden z kolegów czy tam koleżanek polecaliście czyli penis complete. Biorę od kilku dni, i muszę powiedzieć, że dostrzegam poprawę. Biorę jedną tabletkę dziennie.

Mężczyzna

Oblivion

Cichy Podglądacz
O dziwo tak, mniej osobiście też to dziwi bo nie spodziewałem się takich szbkich efektów. Erekcja jest bardziej "bezproblemowa". Szybciej jestem gotowy do "działania" Trwa też dłużej. Efektów ubocznych też nie ma.