Pamiętacie, a może i nie, że w czasie wakacji miałem kłopot z ojcem( "opór ojca" ). Tata się uspokoił, no ale jest jeszcze ojczym. Matka i ojczym mojej Ukochanej tak jak i mój ojczym są alkocholikami. Obydwoje mamy przynajmiej raz na tydzień ogromną awanturę np. za to że żyjemy. Jednak u mnie od jakiegoś miesiąca idą pięści(na oczach Dziewczyny). Ojczym waży około 180kg(waga wyskalowana do 120 pokazuje 60). Dwójka policjantów nie dała mu rady i się trochu wystraszyli. Kupiłem parę gazów obezwładniających dla mojej Matki, Brata i dla siebi(Dziewczyna też dostanie). Ostatnio ojczym po pijaku w niedziele zaczął naprawiać właśnie zepsuty(przez niego)włącznik od światła. Jako, że od wódki rozum krótki(czego ta świnia jest najleprzym przykładem)nie wyłączył bezpiecznika i skasował prąd w całym domu(winą obarczył mnie). Ostatnio stwierdził(nie przy mojej Dziewczynie), że przyjdzie do jej domu i zrobi awanturę Jej rodzicom(również alkocholikom)(nie pisać jak nazywa moją Ukochaną po pijaku). Każdy kto zna mojego ojczyma codziennie modli się o jego śmierć. Wszyscy czekają już na zawały bo serca już nie dają rady. Wy macie problem bo wstydzicie się kochać, kiedy mamusia jest w pokoju obok, my boimy się pieścić, bo nie wiadomo kiedy 180 kilowy podczłowiek wpadnie i rzuci telewizorem tuż obok twojej głowy(to nie był płaski kineskop).
Co się robi w takich sytuacjach, jakieś patenty, gdzie jest Fraszka i Prawnik?
Co się robi w takich sytuacjach, jakieś patenty, gdzie jest Fraszka i Prawnik?