• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prezerwatywy Durex Performa

Mężczyzna

Jakub9083

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich, mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Zamierzam to zmienić z moją dosyć starszą partnerką. Obawiam się że nie wytrzymam zbyt długo i ją zawiodę. Swoje pytanie kieruję głównie do panów. Czy korzystał ktoś z prezerwatyw Durex Performa? Czy faktycznie one działają i czy będą odpowiednie na pierwszy raz?

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
Witam wszystkich, mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Zamierzam to zmienić z moją dosyć starszą partnerką. Obawiam się że nie wytrzymam zbyt długo i ją zawiodę. Swoje pytanie kieruję głównie do panów. Czy korzystał ktoś z prezerwatyw Durex Performa? Czy faktycznie one działają i czy będą odpowiednie na pierwszy raz?
Kiedyś po dwóch tygodniach postu miałem się spotkać z moją kobietą. Zakupiłem właśnie performy, bo liczyłem, że przedłużą mi stosunek. Zaczęliśmy się kochać od tyłu i po trzydziestu sekundach było już po wszystkim. Według mnie, nic nie dają. Bardziej celowałbym w Durex Extra Safe które są nieco grubsze.
Tak na marginesie, przed pierwszym razem też się bałem, że szybko skończę. Jak przyszło co do czego to mi opadł, ale tak totalnie. Ze stresu nie dało się go postawić. Więc miej na uwadze i taki scenariusz.