• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Chyba ktoś Cię mocno skrzywdził w życiu jeżeli uważasz że tylko kasa się liczy
Pewnie nie, ale jakoś trudno mi uwierzyć że pani Piasecka poleciała na pana Johnsona a nie na przykład na kierowcę ciężarówki, a pani Zuzanna na pana Łapickiego z uwagi na jego energię i siły witalne.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Wygląd jest oczywiście bardzo ważny ale raz zdarzyło mi się spotkanie z kobietą (ponad 40 wiosen i spore rozmiary), która tak łykała całego, że nigdy wcześniej ani później nic takiego mi się nie przytrafiło. Wtedy wygląd był dla mnie bez żadnego znaczenia :)
popieram w całości.
mam tak samo i jest mi z tym dobrze.

Mężczyzna

lubliniak

Cichy Podglądacz
Jeżeli chodzi tylko o sam seks, to lepiej się czuję, kiedy wiem, że kobieta ma co najmniej 30 lat lub więcej. Nie czuje się komfortowo ze znacznie młodszymi dziewczynami.

A jeżeli chodzi o stały związek, to preferencje ewoluują razem z moim wiekiem. Najogólniej ok +/- 5 lat od mojego wieku. Nie ma większego znaczenia, w którą stronę.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Jeżeli chodzi tylko o sam seks, to lepiej się czuję, kiedy wiem, że kobieta ma co najmniej 30 lat lub więcej. Nie czuje się komfortowo ze znacznie młodszymi dziewczynami.

A jeżeli chodzi o stały związek, to preferencje ewoluują razem z moim wiekiem. Najogólniej ok +/- 5 lat od mojego wieku. Nie ma większego znaczenia, w którą stronę.
zgadzam się całkowicie.
dlatego pewnie mam żonę starszą ode mnie o dwa lata.

Mężczyzna

sissyboy for you

Cichy Podglądacz
Lubie mlodych szczupłych chlopaków I ich ciasna dupeczke I jak krzyczac prosza zebym wyszedl na chwile bo ich dupa nie była gotowa na 22cm kutasa.
Panie jezeli 18 to koniecznie musi sie dławic moim kutasem. Hardcore deep throat.
Uwielbiam dojrzałe kolo 40 z pieknym duzym tylkiem I w bieliznie jak lize mi dupke I jajka jak juz w niej dojde.