• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawiczek lat 19 szuka chętnej pani

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Łapią się, kilka razy zaciągnąłem laskę do łóżka na tekst, że jestem prawiczkiem i chcę swój pierwszy raz przeżyć właśnie z nią. Tylko jak liczysz na dłuższą znajomość, to nie możesz się w trakcie zabawy zapomnieć i za dużo pokazać, bo się domyśli że kłamałeś.

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Łapią się, kilka razy zaciągnąłem laskę do łóżka na tekst, że jestem prawiczkiem i chcę swój pierwszy raz przeżyć właśnie z nią. Tylko jak liczysz na dłuższą znajomość, to nie możesz się w trakcie zabawy zapomnieć i za dużo pokazać, bo się domyśli że kłamałeś.
Kiedyś była jeszcze " metoda " na geja,

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Nie miałem potrzeby testować, ale wiem o co chodzi. Lubię cię ale jako koleżankę, bo jestem gejem. Laska wtedy stawia sobie za punkt honoru zaciągnięcie sympatycznego geja do łóżka.
Pamiętam jak moja pierwsza Laske, chłop podrywał na geja, ona mi wszystko mówiła ,że to kumpel z pracy gej, że się jej zwierza itp itd to jej mówię ,że jej makaron na uszy nawija i chce się do niej dobrac,to jeszcze była wkurzona ,ze jak mogę go o to posądzać, aż na jednej z imprez firmowych, trochę łeb popił i hamulce puściły, panna na drugi dzień przyznała mi rację