• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozycje stojące

Ewa 123

Cichy Podglądacz
Cześć. Chciałabym prosić o jakąś radę dotyczącą pozycji stojącej lub podobnej na szybki sex. Chodzi o to że mój mąż jest odemnie mniejszy około 7 cm. Gdy chcemy uprawić szybki numerek np w łazience ( bo np nie mamy innej okazji chwilowo ) jego członek nie może za bardzo wejść. A gdy choć na chwilkę się uda to jest to nie komfortowe i trzeba rezygnować. Jeżeli ktoś ma jakąś radę na to to bardzo proszę o pomoc.

yoint

Nowicjusz
Ja z kolei jestem wyższy od mojej partnerki, znam ten problem;)

Proponuje żebyś opierdają sie o ścianę wypięła mocno pupę na tej wysokości która bedzie dla niego odpowiednia. Dla Ciebie powinno być wygodnie.
Druga propozycja to podnosi Cie od przodu i opiera plecami o sciane. Ty jestes w powietrzu a on ma swobode ruchu;)
Trzecia opcja to np umywalka na wysokości jest penisa. Siadasz i wszystko jasne;)

Konik121

Erotoman
Skoro numerek w łazience to może pralka wam trochę ułatwi sprawę? Możesz położyć się brzuchem na pralce, a nogi nadal trzymać na podłodze. Będzie to pozycja półstojąca ;)

Ostry Maczo

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich mi najbardziej odpowiada seks pod prysznicem puszczam na siebie i partnerkę cieplutką wodę podnoszę ją i opieram o sciane wtedy wkładam i ostro rżnę :)